CHP’DE AFİŞ KRİZİ: KALDIRMAK ÇOK MU ZOR?

CHP Alanya İlçe Teşkilatının balkonunda mitingin üzerinden 15 gün geçmesine rağmen halen ‘Kılıçdaroğlu Geliyor’ afişinin asılı olması birçok partiliyi kızdırdı.

CHP’DE AFİŞ KRİZİ: KALDIRMAK ÇOK MU ZOR?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında 4 Ekim tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Alanya’ya gelmiş ve bir miting düzenlenmişti. Mitingin tanıtımı için CHP Alanya İlçe Binasının balkonunda bir afiş asıldı. ‘Kılıçdaroğlu Geliyor’ yazılı olan afişin mitingin üzerinden 15 gün geçmesine rağmen hala kaldırılmaması bazı partilileri kızdırdı.

Birçok CHP’li afiş krizi ile ilgili, “Bu nasıl bir sorumsuzluktur. İnsanlar yoldan gelip geçerken bize gülüyorlar. Bir afişi kaldırmak çok mu zor?” dediler. Partiye gittikleri zamanda yetkili kimseyi bulamadıklarını belirten parti üyeleri, “Herhanig bir sorunumuzda parti binasında kimseyi bulamıyoruz. Milletvekili Adayları ile gezilmesi güzel ancak teşkilat binası seçim öncesi partililerin buluşma noktasıdır. Oraya da önem verilmeli” dediler.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 17:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83