"Çiftçinin Yüzünü Güldürmeye Geliyoruz!"

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı pazar ziyaretlerine devam ediyor.

"Çiftçinin Yüzünü Güldürmeye Geliyoruz!"
24 Haziran Genel Seçimleri çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Partililer; beldelerin pazar günlerine özel hazırladıkları saha programıyla halkla teması canlı tutuyor. Mahmutlar'da pazar ziyaretlerini İlçe Başkanı Yücel Apaydın; Milletvekili Adayları Levent Dim, Cahit Kocabeyoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Uyar ve İlçe Yönetim Kurulu ile birlikte saha çalışmasını kalabalık bir şekilde gerçekleştiren Partililer, çalışmalarına gösterdikleri özen ile halkın takdirini topluyor. Gittikleri yerlerde esnaflar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyorlar.

ÇİFTÇİMİZ İYİ OLACAK!

Sahada yakın temaslarda bulunan ve herkesin sorununu dinleyen İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Levent Dim, çiftçiye nasıl yardım edeceklerini İYİ Parti'nin 'Milletle Sözleşme' adını verdiği Seçim Beyannamesine atıfta bulunarak "Biz emek veren elleri unutmayan, o emeğin kıymetini bilen ve bu emeği sömürmemeye and içmiş bir Partiyiz. Genel Başkanımız Meral Akşener, Seçim Beyannamemize 'Milletle Sözleşmemiz' demiştir. Bizim Milletimizle Sözleşmemiz var. Bizler bu güzel tarım cennetinin emektarı çiftçimizi, Alanya'nın bu emektar ellerini İYİ yapmaya söz verdik. Bak Kardeşim! Bizim yüreğimiz seninle, senin sorununu nasıl görmezden gelelim? O zaman senin bu emeğini çalanlardan ne farkımız kalır? Milletle Sözleşmemizde kararımız belli."

"Çiftçinin Gelir ve Refah Düzeyi Yükselecek!"

Esnafla konuşmasına devam eden Levent Dim; "Çiftçilerimizin mazotu %50 indirimle kullanmasını sağlayacağız. Çiftçimizin, suyuna ve toprağına dokunmayacağız. En önemlisi Çiftçilerimizin yasal takibe düşen borçlarını faizsiz bir şekilde yeniden yapılandıracağız. Biz bize verilen emekleri görmezden gelmeyeceğiz. Biz başaracağız ve sen emeğinin karşılığını alacaksın hemşerim" diyerek çiftçinin ve pazar esnafının sorununa İYİ Parti'nin nasıl iyi geleceğini anlattı.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 15:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83