Çorbacı CHP'ye neden başkan adayı olduğunu açıkladı

Çorbacı CHP'ye neden başkan adayı olduğunu açıkladı
Coşkun Karadağ’ın atamayla başkanlığını yaptığı CHP’de Ömer Zavlak’tan sonra Sefa Çorbacı’da kalabalık bir partili grubu eşliğinde resmen adalığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 37’nci olağan kurultay öncesi ilçe başkan adayları bir taraftan taban ile temaslarını yürütürken diğer taraftan, 11 Kasım’da başlayacak delege seçimi öncesinde adaylar yönetime talip olduklarını açıklıyor. Sefa Çorbacı ilçe teşkilatından eski ilçe başkanlarının da katıldığı törende “yarım kalan bir hikayem vardı, onu tamamlamak için aday oluyorum” diyerek destek istedi.

'YARIM KALAN HİKAYEYİ TAMAMLAMAK İÇİN ADAYIM'

Aday olmasının sebebini açıklayan Çorbacı, "Ben gözümü bu partide açtım ve her zaman partimizin menfaatlerini gözetip bu çizgide siyaset yaptım. Her zaman birlik ve beraberliği, sevgi ve saygıyı ön planda tutup, kimseye boyun eğmedim, bana inanan hiçbir partilimin de boynunu eğdirmedim.Yarım kalan bir hikayem vardı, onu tamamlamak için aday oluyorum. Alanya için hepimizin bir hedefi var, o hedefe birlikte koşmak için aday oluyorum. Ekonomik sıkıntıların altında ezilen fakir fukaranın sesi ve nefesi olmak için aday oluyorum. Baba ocağına küsenleri yeniden bu çatı altında toplamak için aday oluyorum. Ülkemiz için umut olan partimize hizmetkar olmak için aday oluyorum. Dağ tepe, köy mezra, ev ev dolaşarak çoğalan taraf olmak için aday oluyorum.Gençlik örgütünde ter döktüğüm bu partiye, orta yaşımı ve hatta tüm yaşamımı feda etmek için aday oluyorum.Umudunu yitirenlerin, işleri yolunda gitmeyenlerin, susanların ve susturulanların tek sığınağı olan partimizin Umut, Gelecek, Refah ve Özgürlük beklentilerine katkıda bulunmak için aday oluyorum.Ve sizlere söz veriyorum, O kongre salonunda göğüs göğüse mücadele edip kol kola çıkacağız. Buraya gelerek hem şahsıma ben partimize güç verdiniz, emek verdiniz inanç aşıladınız. Hepinize binlerce teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi. Adaylık açıklamasına CHP eski ilçe başkanları, Ali Takavut, Ali Gürkan, Raif Karagöz, Şengül Yeşildal, belediye meclis üyeleri, gençlik kolları başkan ve başkan adayları, partililer ve ismi daha önce adaylık için geçen Mehmet Can Karagöz, ilçe başkan adayları Ömer Zavlak ve Mustafa Yılmaz’da katıldı. Aylardır Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten istedikleri randevuyu aldıkları için Antalya’ya giden ilçe teşkilatını ise Çorbacı’nın adaylık açıklamasında ilçe sekreteri İrfan Akgün temsil etti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2019, 08:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83