Çorbacı'dan ASAT'a eleştiri: Müdahalede bulunmadılar

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, Kadı Pınarında yaşanan çevre felaketiyle ilgili ASAT’ı eleştirdi.

Çorbacı'dan ASAT'a eleştiri: Müdahalede bulunmadılar
Parti binasında açıklamalarda bulunan Çorbacı, “Dün üzücü bir haberle uyandık. Partimizin emekçisi, partimizin Demirtaş’ta emektarı, uzun yıllar belediye başkanlığı yapmış, siyasette ondan çok şey öğrendiğimiz, şu anda belediye meclis üyemiz olan, benim hem öğretmenim hem de çok değer verdiğim biri olan Mustafa Aras kalp krizi geçirdi. Kendisinin şu anda sağlık durumu iyiye gidiyor. En son aldığımız bilgilere göre Antalya’ya sevk edildi. Ölümcül bir tehlikesi yok. Biz CHP İlçe Örgütü olarak Aras’a tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bir an önce aramıza katılmasını bekliyoruz” dedi.

“TÜM VATANDAŞLARI DAVET EDİYORUM”

30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenecek olan kutlamalara tüm vatandaşları da davet eden Çorbacı, “30 Ağustos Zaferi her şeyden önce bağımsızlığa, kardeşliğe, laik cumhuriyete, demokrasiye ve kadın-erkek eşitliğine giden yolları açtı. Bu duygu düşüncelerle Zafer Bayramı’nı kutlarken,  Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi ve gazilerle Kurtuluş Savaşı’nda kanını vermiş Mustafa Kemal’in bütün silah arkadaşlarını minnetle ve şükranla anıyoruz. Yarın sabah saat 09.00’da Atatürk Anıtı önündeki törene katılacağız. Törenden sonra da CHP’nin çelengini CHP’lilerle birlikte sunacağız. Buradan tüm partililerimize sesleniyoruz. Yarın sabah çelengimizi Atatürk’ün huzuruna sunacağız. Bütün partililerimizi bekliyorum. Aynı zamanda Alanya Kent Konseyi’nin düzenlemiş olduğu saat 19.30’da başlayacak olan fener alayına CHP olarak mutlaka katılacağız. Partililerimizi ve tüm vatandaşları fener alayına katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

“ASAT YETKİLİLERİ BU İŞİ BECEREMİYOR”

Kadı Pınarı’nda yaşanan çevre felaketine de değinen Çorbacı, “Kadı Pınarı’nda yıllardır piknik yapılan bir alan var. O bölgede Kadı Pınarı Çayı var. Maalesef buraya lağım suları karışmış durumda. Bu bir doğa faciası. ASAT’ın yetkililerinin bu işi beceremediklerini bir kez daha dile getiriyorum. ASAT yetkililerine sesleniyorum. Orada 3 yıldır borular konuyor. Boruları ASAT 3 yıldır bekletmiş. Hiçbir müdahale etmemiş. Bunun takipçisi olacağız. Hem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı’na hem de ASAT’ın yetkililerine bir kez daha uyarıyoruz. CHP olarak bu doğa faciasının bir an önce giderilmesini istiyoruz. Orada turizmle uğraşanlar var. Bu kişilerin mağdur olmasını istemiyoruz. Bu bölgeye yerli ve yabancı turistler gelip gidiyor. Bu Alanya hepimizin. Bu gibi sıkıntılara mahal vermeyelim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2018, 14:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83