Çorbacı:"Adayımızı en kısa zamanda açıklayacağız"

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, partilerinin Alanya belediye başkan adayını en kısa zamanda açıklayacaklarını söyledi

Çorbacı:"Adayımızı en kısa zamanda açıklayacağız"
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, belediye başkan adaylarını en kısa zamanda açıklayıp kamuoyunun merakını gidereceklerini söyledi.
Çorbacı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kamuoyunun en çok merak ettiği konu, CHP’nin aday adayları ve muhtemel belediye başkan adayımızın kim olduğudur. Kamuoyunun bu merakını en yakın zamanda giderecek ve en yakın zamanda bu açıklamayı yapacağız. Ancak bizler bu konuda ince eleyip sık dokuyoruz. Amacımız bir aday gösterelim, işimize gücümüze bakalım değil. Öyle bir adayla çıkalım ki Alanya Belediyesi’ni nasıl kazanacağımız şeklindedir. İddialıyız. Çünkü ideallerimiz çok büyüktür. Adayımız kadar seçim bildirgemizin de ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Halkımızın nasıl bir kent özlemi var? Bunlara kafa yoruyoruz. Adayımız kadar projelerimiz ve beş yıl sonraki Alanya hayalimiz de ses getirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Modern, sorunları çözülmüş, geleceğini bugünden planlamış bir kent için ticaretten turizme, tarımdan inşaata, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, hayvan hakları savunucuları ile belediyenin ortaklaşa çalışacağı bir vizyon içerisindeyiz. Vakti geldiğince halkçı bir belediyecilik programıyla halkımızın karşısına mutlaka çıkacağız. Bu programa mutlaka katkıda bulunmak isteyen, Alanya için projesi olan, daha kalkınmış bir kente fikirleri ile katkıda bulunmak isteyen tüm halkımıza kapımızın sonuna dek açık olduğunu mutlaka belirtmek isteriz. Biz programımızı halkımızla birlikte oluşturmak istiyoruz. Bu şehir hepimizin ortak değeridir. Şehrimize değer katacak her görüşe ve öneriyi sonuna kadar değerlendireceğiz.”
 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83