Demir ekibini güçlendiriyor

Önümüzdeki aylarda yapılacak olan ALESO seçimleri öncesi mevcut başkan ve başkan adayı olan Nuri Demir seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Demir ekibini güçlendiriyor
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda seçim heyecanı son hızıyla devam ediyor. Mevcut Başkan Nuri Demir yeni dönemde de aday olacağını açıklamasının ardından çalışmalara başlamıştı. Demir ekibini güçlendirmeye devam ediyor. 

Seçim yaklaştıkça Alanya'daki pek çok esnaf da Nuri Demir'e destek verdiklerini açıklamaya başladılar. Nuri Demir'de yeni dönemde mevcut yönetimi hemen hemen koruyacak ve üzerine daha fazla kesimden temsilci alacak.

Nuri Demir'e Alanya'nın sevilen esnaflarından butik işletmecisi Zeki Atalay'da destek verdi. Başkan Nuri Demir kendisine destek veren Zeki Atalay'ı ziyaret etti. Atalay, Demir'in yanında olduğunu kendisine iletti. 

Ziyarette yine esnaf olan Selman Arıkan, Muhittin Düşünce ALESO Başkan Vekili Ahmet Yanar ve geçmiş dönemde ALESO Başkanı Ahmet Sert'in yönetiminde olan şu an ise Demir'e destek veren Ali İhsan Özdemir'de yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 15:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83