DEV Anket! TBMM'ye Ak Parti'den kim gitmeli?

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi gözler milletvekili aday adaylarına çevrildi. Alanya'nın en çok takip edilen ve okunan İnternet Gazetesi Alanya Adres milletvekili olarak görmek istediği ismi okurlarına soruyor.

DEV Anket! TBMM'ye Ak Parti'den kim gitmeli?
24 Haziran erken seçimleri öncesi kamuoyunun merakla beklediği konu kimlerin milletvekili adayı olacağı. İktidarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) milletvekili aday adayları ise en çok merak edilen konuların başında geliyor.


İŞTE MUHTEMEL ADAYLAR...


Ak Parti'de adaylık için Sena Nur Çelik, Hüseyin Güney, Mustafa Berberoğlu, Övünç Özkan, Ömer Kocaman, Hüsnü Akçalıoğlu, İsmail Başaran, Emin Müftüoğlu, Nurettin Uludağ, Mustafa Başak, Hasan Sipahioğlu ve Ümit Sönmez gibi pek çok isim geçiyor. Bu isimler arasından 1 veya 2 tanesinin aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.


ULUDAĞ İLK AÇIKLAYAN İSİM OLDU


Emişbelenin son belediye başkanı Nurettin Uludağ, Ak Parti'den Antalya Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapacağını ilk duyuran isim oldu. Uludağ'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: "Değerli Hemşehrilerim Cenab-ı Allah Nasib ederse Hayırlısıyla 24 Haziran da Zor Meşakkatli ve Gururlu,Onurlu bir yola Çıkacağım  27.Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurusu yapacağım siz değerli ve saygıdeğer hemşehrilerime ilk önce buradan ilan etmek istedim. Başvuru Gününü ve Saatini Buradan sizlere duyuracağım.Bu Süreçte sizleri yanımda görmek bana gurur ve şeref verir"


ALANYA ADRES SORUYOR?


Alanya Adres okurlarına soruyor: TBMM'de Alanya'yı Milletvekili olarak MHP'den kim temsil etmeli?


Yaptığı anketlerde büyük başarı kazanan, Alanya Adres'in MHP anketine katılmak için tıklayınız...


Anket Linki:

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 11:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83