DEV Anket! TBMM'ye İYİ Parti'den kim gitmeli?

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi gözler milletvekili aday adaylarına çevrildi. Alanya'nın en çok takip edilen ve okunan İnternet Gazetesi Alanya Adres milletvekili olarak görmek istediği ismi okurlarına soruyor.

DEV Anket! TBMM'ye İYİ Parti'den kim gitmeli?
24 Haziran erken seçimleri öncesi kamuoyunun merakla beklediği konu kimlerin milletvekili adayı olacağı. Yeni kurulan İYİ Parti henüz teşkilatlanmasını bile tam olarak tamamlayamadan seçimlere katılmanın telaşı içinde. Alanya İlçe başkanı Yücel Apaydın teşkilatlanmayı tamamlamak ve seçimlere hazırlanabilmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Peki İYİ Parti'de hangi isimler milletvekilliği için ön plana çıkıyor?


İŞTE MUHTEMEL ADAYLAR...


İYİ Parti'nin Alanya'dan aday çıkarmasına kesin gözüyle bakılırken; Hilmi Er, Cafer Uyar, Meryem Aydoğan, Hacı Mevlüt Zavlak, Cahit Kocabeyoğlu, Şefik Bahçe ve Murat Koçak isimleri ön plana çıkıyor. Bu isimlerden hangisinin tercih edileceği ise en büyük merak konusu


'ÖNCE PARTİ ÜYE OLUN'


İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, bazı kişilerin partiden milletvekili aday adaylıkları konuşulduğunun ama daha partiye  üye olmadıklarını söyledi. Apaydın, "Bazı kişilerin partimizden milletvekili aday adaylığı konuşuluyor ama daha hiç biri partimize üye değil. Konuşulan çok isim var ama hangisi partimize üye? Önce bir gelip partiye üye olunur ondan sonra çıkılır konuşulur. Partimize üye olan bir tek Cahit Kocabeyoğlu var." dedi.  


'HİLMİ ER GÖZ KIRPTI'


Hilmi Er, ise şimdilik kendisinin milletvekilliği adaylığı gibi bir talebi olmadığını söyleyerek süreci takip ettiğini söyledi. Er, "Halktan ve tabanımızdan bu tarz istekler geliyor. Ama biz süreci takip ediyoruz. Bakalım ne olur?" diyerek adaylık için de göz kırptı.


ALANYA ADRES SORUYOR?


Alanya Adres okurlarına soruyor: TBMM'de Alanya'yı Milletvekili olarak İYİ Parti'den kim temsil etmeli?


Yaptığı anketlerde büyük başarı kazanan, Alanya Adres'in İYİ Parti anketine katılmak için tıklayınız...


Anket Linki: 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83