DEV Anket! TBMM'ye MHP'den kim gitmeli?

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi gözler milletvekili aday adaylarına çevrildi. Alanya'nın en çok takip edilen ve okunan İnternet Gazetesi Alanya Adres milletvekili olarak görmek istediği ismi okurlarına soruyor.

DEV Anket! TBMM'ye MHP'den kim gitmeli?
24 Haziran erken seçimleri öncesi kamuoyunun merakla beklediği konu kimlerin milletvekili adayı olacağı. Ak Parti ile Cumhur İttifakı kuran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kimlerin aday olacağı netlik kazanmadı. Alanya'da İlçe başkanı Mustada Türkdoğan önderliğinde seçim çalışmalarına son sürat devam eden MHP'de adayların da belirlenmesi ile vites yükseltilmesi bekleniyor.


İŞTE MUHTEMEL ADAYLAR...


MHP'den Hüseyin Yıldız, Mustafa Türkdoğan, Mustafa Aksoy, Osman Doğan, Mustafa Tuna, Ömer Özbek ve Abil Gündoğdu isimleri adaylık için ön plana çıkıyor. Bu isimlerden Ömer Özbek'in aday adaylığına kesin gözüyle bakılırken diğer isimlerin aday adayı olup olmayacağı netlik kazanmadı.


GÜNDOĞDU: ÖYLE BİR DÜŞÜNCEM YOK


Alanya Ülkü Ocakları Başkanı olan ve milletvekili aday adayları arasında ismi geçen Abil Gündoğdu, kendisinin öyle bir düşüncesi olmadığını belirterek; "Kamuoyunda böyle bir düşünce var. Buda bizi memnun ediyor. Ama görev alınmaz verilir. Bize talimat gelir derler ki şunu yapacaksınız. Bizde emir telakki ederiz. Ona göre davranırız. Çalışmalarımızın takdir edildiğini görüyoruz. Ama böyle bir düşüncemiz talebimiz olmadı. Kamuoyunda vatandaşlarımızın, genç kardeşlerimizin düşünlerini dile getiriyorlar. Böyle bir kamuoyu oluşmuş durumda." dedi.


ALANYA ADRES SORUYOR?


Alanya Adres okurlarına soruyor: TBMM'de Alanya'yı Milletvekili olarak MHP'den kim temsil etmeli?


Yaptığı anketlerde büyük başarı kazanan, Alanya Adres'in MHP anketine katılmak için tıklayınız...


Anket Linki: l

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 10:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83