Doğu Perinçek Alanya'ya geliyor

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Genel Başkanımız Dr Doğu Perinçek 27 Ekim Perşembe günü Saat 18.00 de Alanya Kültür merkezinde konferans vermek üzere gelecektir” dedi.

Doğu Perinçek Alanya'ya geliyor

 "Ülkemizin zorlu bir dönemden geçtiği bu günlerde ABD, AB ve İsrail’in taşeronları üzerinden ülkemize ve milletimize yapılan ihanetlerin ardı arkası kesilmeden devam ediyor" diyen Kurtoğlu “Bu ihanetler perdelenerek oluşturulmakta ancak bir zaman geçtikten sonra gerçek anlaşılmaktadır. Rus savaş uçağının ordumuz hava kuvvetleri içine sızmış Amerikancı FETÖ mensupları tarafından yapıldığı ve kerameti kendinden menkul devlet yöneticilerinin bu eylemi sahiplendikleri, milletimizin malumudur” şeklinde konuştu.

banner111
Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in Alanya’ya gelmesinden önce yapılan çalışmalar ve sonrası hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun açıklamasının detayları şöyle:
Bölgemiz ekonomisine yıkım etkilerini beraberce yaşadığımız bu yıl bu zorlu süreçte Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek başkanlığında merkez yönetim kurulunun konuya hakim seçkin şahsiyetleri, milletimize yoğun ekonomik sıkıntılara sebep olan Rusya ambargosunun kaldırılması için seferber edilmiş, hükümetimizin bilgisi dahilinde yapılan bu girişimlerin sonucunda ambargonun zayıflatılması sağlanmış, bölgemizde kısmi bir rahatlama elde edilmiştir. Bu dönemde genel başkanımız Antalya bölgesine ziyaretlerde bulunmuş mağdur olan turizm ve yaş sebze-meyve üreticilerinin sektör temsilcileri ile toplantılar yaparak tespit edilen sorunları giderilmesi seferberliği başlatmıştır. Bizler Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü olarak Rus uçağının düşürülmesinin etkilerini ulusal düzlemde hiçbir yayın organının malum nedenlerle konunun önemini dile getirmekten kaçındıkları dönemde Ulusal Kanal’ı Alanya’ya getirip sektörün bütün temsilcilerine Kızılkule’de kurulan serbest kürsüde özgürce hiçbir kısıtlama yapılmadan konuya ilişkin görüşlerini canlı yayında ifade etmelerini sağladık. O günden sonra ülkemiz genelinde Rus uçağının başta Antalya –Alanya olmak üzere ekonominin tepesine düştüğü konuşularak konu gündeme oturtulmuş ve çözüm süreci hızlandırılmıştır. Sonuçta bu gün ki gelecek için ümit veren tablo oluşmuştur.
Vatan Partisi’nin bütün millici güçlerle birlikte yürütülen Vatan savunmasının askeri, ekonomik ve siyasi ayaklarının beraberce ele alınıp, PKK-FETO-PYD terör örgütü ve bunların acık destekçisi ABD, AB ve İsrail ile cephe cepheye sürdürülen savaşın,  milletimizin silahlı güçlerimizle birlikte zafer kazanması yollarına ilişkin milli strateji ve taktiklerin neler olması gerektiğinin anlatılacağı konferansa, önümüzdeki dönemde yönümüzü tayin etmede milletimize büyük katkılar sunacağına inanıyoruz. Bütün Alanya Halkını Genel Başkanımız Dr Doğu Perinçek 27 Ekim Perşembe günü Saat 18.00 de Alanya Kültür merkezinde gerçekleştireceği konferansa davet ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83