Doğu Perinçek Alanya'ya seslenecek

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek kurmaylarıyla birlikte Alanya çıkartması yapıyor. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 14 Temmuz’da da "Fetö Darbesi ve Türkiye'nin Çözümü" konferansıyla Alanya halkına seslenecek. 14 Temmuz Cuma günü Cuma Pazarı'ndaki Düğün Salonun'da saat 18:00'da Perinçek konferans gerçekleştirecek.

Doğu Perinçek Alanya'ya seslenecek
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 14 Temmuz'da çeşitli görüşmelerde bulunmak ve konferans vermek üzere Alanya’ya geliyor. İran Hükümeti’nin resmi davetlisi olarak o ülkede bulunan Perinçek, ziyareti sonrası görüşmelerinin sonuçlarını Alanya’yla paylaşmak üzere ilçe örgütünün daveti üzerine ilk gezisini bölgemize yapacak. İki sene önce Rusya ile yaşanan uçak krizinin ardından bölgemizde bulunan ve Rus hükümetiyle ülkemizi buluşturarak sorunun aşılmasında önemli katkıları bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, havalarla birlikte ısınan bölge sorunlarını yerinde değerlendirme çözüm önerileri getirmek için 14 Temmuz’da Alanya’da olacağını belirten ilçe başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, “Baştan beri turizm ve tarımsal üretim merkezi olan bölgemiz sorunlarına çözüm üreten Vatan Partisi ve Genel Başkanımız Doğu Perinçek Alanya’mız da olacak. Bütün bu sorunlarımızı, bu kuşatmaya Türk Milleti olarak nasıl yaracağımızı, düzlüğe nasıl çıkacağımızı, bölge ülkeleri ile birliğimiz için son gelişmeleri değerlendirme kapsamında resmi davet üzerine bulunduğu İran dönüşü davetimiz üzerine 14 Temmuz günü Alanya’da olacaktır” dedi.

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun basın açıklamasının ayrıntıları şöyle:

Ülkemiz ve bölgemizin gündemi Kuzey Irak Kürt yönetimi başkanı Mesut Barzani’nin 25 Eylül 2017 de bağımsızlık ilan edeceğini açıklaması nedeni ile birden hareketlenmiş bulunuyor. Suriye ve bölgede yenilen ABD ve İsrail bu hamleyle bölgede tutunmaya çalışıyor. Bağımsızlık ilanı ile kurulacak Kürdistan devleti (2.İsrail devleti) bölge ülkeleri Irak, İran, Suriye ve Türkiye’nin parçalanması ve büyük Kürdistan’ın kurulması ile bölgeye sonu gelmez savaşların içine sokup bölge enerji kaynaklarının ABD, AB ve İsrail tarafından el konulmasını hedefliyor.

Bu gelişmeler olurken Avrupa’da boş durmuyor, Kıbrıs, Akdeniz ve Ege üzerinden ülkemize sıkıştırmaya ve kuşatmanın batı cephesini oluşturmaya çalışıyor.

İç cepheye gelince ABD ve AB güdümündeki muhalefet bütün gücüyle bu kuşatmaya karşı Türk Milleti’nin direncini kıran iç cepheyi zayıflatan eylemler yapıyor. Kime Adalet olduğu belirsiz. Pankartlar altında yargılanmakta olan PKK ve FETO terör örgütlerine adaletsiz davranılıyormuş iddiasını öne sürüyor. ABD, AB ve İsrail’in ülkemizdeki iş birlikçisi bu Truva atları için af isteme yüzsüzlüğü gösterebiliyor. Ülkemize yönelik yukarıdaki saldırı ve kuşatmalara dair hiçbir eylemi ve söylemi olmayan bu güçlere Türk Milleti gerekli değerlendirmeyi yapacaktır.

Bu saldırı ve kuşatmaların ekonomik ayağı üzerinden de saldırılar yoğunlaşmış, üreticiye yeterli üretim desteği vermekte geciken AKP hükümeti düşük ürün arzının sonucu fiyat yükselmelerinin önünü alabilmek, vatandaşların yükselen fiyatlara tepkisini önlemek için tarım ürünleri ithalatının gümrük vergilerini düşürerek bir bakıma ithalatı teşvik etmeyi tercih ediyor. Tarımsal üreticilerimizin ölüm fermanı olan bu uygulamalar derhal terk edilmeli , bu yolla kaybedeceğimiz paraların acil üretim teşvikleri şeklinde üreticimiz desteklenip bu olumsuzluk aşılmalıdır.

Baştan beri turizm ve tarımsal üretim merkezi olan bölgemiz sorunlarına çözüm üreten Vatan Partisi ve Genel Başkanımız Doğu Perinçek Alanya’mız da olacak. Bütün bu sorunlarımızı, bu kuşatmaya Türk Milleti olarak nasıl yaracağımızı, düzlüğe nasıl çıkacağımızı, bölge ülkeleri ile birliğimiz için son gelişmeleri değerlendirme kapsamında resmi davet üzerine bulunduğu İran dönüşü davetimiz üzerine 13-14 Temmuz günleri Alanya’da olacaktır. Değişik etkinliklerde vatandaşlarımızla görüşecek ve kuşatmadan çıkış yolları konusundaki düşüncelerini paylaşacaktır. Değerli Alanya halkının bilgisine sunarız saygılarımızla

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 12:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83