'EĞER CHP İKTİDAR OLURSA...'

CHP Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli CHP İktidar olursa, vatandaşların daha kaliteli ve daha rahat bir yaşam süreceğini söyledi.

'EĞER CHP İKTİDAR OLURSA...'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Kadın Kolları Alanya huzurevinde kalan vatandaşları ve Huzurevi personelini bayramda da ziyaret etti.

CHP'li kadınlar Başkan Zuhal Sirkeli öncülüğünde yaşlıların ellerinden öptüler, bayramlarını kutladılar. Her fırsatta huzurevine ziyarette bulunan CHP'li kadınların huzurevi sakinleri ile oldukça samimi ve yakın oldukları gözlendi. CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, "Bizleri gördükleri zaman çok mutlu oluyorlar sohbet ediyoruz. Biz de onları gördüğümüz zaman çok mutlu oluyoruz. Onlarda bizim annelerimiz, babalarımız. Bizlerle sevinçlerini, kederlerini, sorunları paylaşıyorlar. Bugün yaşlılarımıza gerekli ilgi ve saygı göstermezsek, yarın bizde yaşlandığımızda bizlere de ilgi ve saygı gösterilmez. Her gençliğin sonunun yaşlılık olduğunu aklımızdan hiç çıkarmamalıyız. Onlara daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak öncelikle sosyal devletin görevi ancak bu konuda ne kadar başarılı olduğu gördüğümüz kadarıyla oldukça düşündürücü. CHP iktidarında daha geniş bir sosyal devlet kurarak yaşlılarımızın geri kalan ömrünü sağlıklı ve huzur içinde geçirmelerini ayrıca gençlerimizin, kadınlarımızın, işçimizin memurumuzun her kesimden vatandaşımızın daha kaliteli daha rahat bir yaşama kavuşmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 10:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83