ENÇ: AZICIK DESTEKLİ ATIN!

Ak Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Gökçen Özdoğan Enç, CHP Antalya Milletvekili ve adayı Çetin Osman Budak’ın, Lara-Karpuzkaldıran mevkiindeki Fethi Bayçın Huzurevi binası ve alanıyla ilgili asılsız iddialarına tepki gösterdi. Ak Partili Enç, CHP’li Budak’a; “Madem ki, atıyorsunuz; azıcık destekli atın!” dedi.

ENÇ: AZICIK DESTEKLİ ATIN!
HUZUREVİ BİNASI YERİNE YAŞLILAR SİTESİ KURUYORUZ

Ak Parti Antalya Milletvekili ve adayı Gökçen Özdoğan Enç, CHP Antalya Milletvekili ve adayı Çetin Osman Budak’ın Fethi Bayçın Huzurevi binası ve alanıyla ilgili geçtiğimiz günlerde basına yansıyan iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Lara-Karpuzkaldıran mevkiinde ki, eski huzurevi binasının 2014 yılında yıkılarak yerine yenisinin yapılması için yatırım programına alınan 150 kişi kapasiteli Yaşlılar Sitesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından proje ve alanda düzenleme genişletme çalışmasının tamamlandığını, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerekli ödeneğin aktarıldığını belirterek Kasım ayı ortasında ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi. Enç; “En geç 2017 yılı başında tamamlanacak Yaşılar Sitesi’nde yaşlılarımızın; daha modern, tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğimiz, Antalya’ya ve yaşlılarımıza yakışır bir şekilde, eksikliğiyle yaşadıkları aile sıcaklığını hissedebilecekleri, yeşiliyle doğayla iç içe bir ortamda hizmet verip, huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlayacağız” diye konuştu.

“BUDAK’A YAKIŞTIRAMADIM”

CHP’li Budak’ın basına ve kamuoyuna yansıyan eleştirilerine tepki gösteren Enç, “Sayın Budak, Temmuz ayında TBMM’ye önerge verdiğini ve 3 aydır cevap alamadığını söylemiş. Vizyon sahibi ve çağdaş düşünceli bir işadamı olarak tanıdığımız Sayın Budak’a yeni katıldığı partisinin müzmin muhalefet hastalığı çabuk sirayet etmiş olacak ki; Ak Parti’yi ve hükümetimizi karalama adına azıcık desteksiz atıp, gerçekle ilgili olmayan birtakım iddialarda bulunmuş. Bu tutumu Sayın Budak’a hiç yakıştıramadım. Huzurevinin yıkılıp, alanın ranta açıldığını iddia eden CHP’li Sayın Budak, Antalya ile bu kadar ilgisiz midir ki; 2012 yılında boşaltılan, 2014 yılında yıkılan huzurevi binasının bulunduğu alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2014 yılında 80 kişilik Huzurevi yapılması için yatırım programına, Temmuz ayında proje ihalesi yapılarak sözleşme imzalandığını, bizim girişimlerimiz ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yetersiz olacağı düşüncesiyle yeniden revize yapılarak 15 bin metrekare alanda 150 kişilik Yaşlılar Sitesi için proje hazırlandığını bilmiyor.. Sayın Budak ve yaşlılarımızın içi rahat olsun, herkesten daha çok düşündüğümüz yaşlılarımız için Antalya’ya kazandıracağımız modern Yaşlılar Sitesi’nin projesi hazır ve Kasım ayı ortasında ihalesi yapılacak. Keşke, Sayın Budak, 7 Haziran seçimleri sonrası henüz açılmamış olan TBMM’ye malum çevreler tarafından üretilen birtakım mesnetsiz dedikoduları ard arda önerge olarak taşımak yerine, tamamen şeffaf bir şekilde yatırımlara devam eden ilgili kurumlara ya da bize sorsaydı, söylerdik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 16:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83