ENÇ'TEN ESNAFA KREDİ MÜJDESİ

Ak Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Gökçen Özdoğan Enç, ilçe ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Her gün bir ilçeyi ziyaret eden Milletvekili Enç; Ak Parti beyannamesinin insanı ve toplumu esas alan, halkın ihtiyaç ve taleplerine göre hazırlanan bir beyanname olduğunu söyledi.

ENÇ'TEN ESNAFA KREDİ MÜJDESİ
“İNSAN HAYATINA DOKUNUYORUZ”

Gittiği her yerde 1 Kasım seçimlerinin, ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu belirten Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, "Ak Parti bugüne kadar yapamayacağı hiç bir sözü vermedi, verdiği sözleri de yerine getirdi. Seçim beyannamemizde yer alan vaatlerimiz, inşallah 1 Kasım seçimlerinden sonra gerçekleştireceğimiz projelerimizdir. Ak Parti beyannamesi, insan hayatının tamamına dokunan ve bütün vatandaşlarımızı birinci sınıf vatandaş kılacak bir beyannamedir" dedi.

“GERÇEK VAATLER, GERÇEKLEŞECEK VAATLER”

Muratpaşa, Konyaaltı ve Serik ilçelerinde ev ve esnaf ziyaretleri yapan Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, seçim beyannamesinde yer alan vaatlerin gençlerden emekliye, işçilerden çiftçiye ve kadınlara kadar her kesimi rahatlatacak bir beyanname olduğunu belirterek; "İnşallah 1 Kasım'da seçimlerden iktidar olarak çıkınca, asgari ücret bin 300 lira olacak. Kamuda çalışan taşeronlar, kamuda istihdam edilecek. Şehir hastaneleri açılacak. Genç çiftçilere, proje karşılığında 30 bin liradan başlayan destekler verilecek. Yemde ve gübrede KDV kaldırılacak. Esnafa 30 bin liraya kadar faizsiz kredi verilecek. Bütün emeklilere yılda bin 200 lira ek zam yapılacak. Yeni iş kuran gençler 3 yıl gelir vergisi ödemeyecek. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize karşılıksız 50 bin lira destek verilecek, yetmez ise 100 bin lira faizsiz kredi verilecek. Bunlar gerçekleştireceğimiz projelerimizin sadece bir kısmı. Bu beyanname halkı önceleyen, halkımızın taleplerinden oluşan ve halkla birlikte karar verilmiş bir beyannamedir" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 15:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83