ER'DEN ALANYA GENÇLİĞİNE MESAJ VAR

MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er bir mesaj yayınlayarak Alanya'yı sağduyulu olmaya davet etti.

ER'DEN ALANYA GENÇLİĞİNE MESAJ VAR
Son günlerde ülkemizde meydana gelen terör saldırılarında maalesef çok sayıda asker ve polisimiz şehit olmuş ve yaşanan olaylar ülkemizi ve bizleri derin üzüntüye boğmuştur. Şehit olan asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dilediğimizi bir kez daha belirtmek istiyoruz.

Yaşanan terör olaylarına gösterilen tepkiler yurdumuzun çeşitli yerlerinde öfkeye dönüşerek maalesef amacını aşanı aşan eylemler zinciri haline gelmiştir. Hatırlarsak, Orta Doğu’da ki yaşanan olaylar da bu şekilde başlamış ve sonucu maalesef Irak, Suriye, Lübnan, Libya ve Mısır’da yaşananlar gibi felakete dönüşmüştür. Şimdi de benzer olaylar yurdumuzun birçok yerinde ceyeran etmektedir. Bazı Hdp’li belediye başkanları ve parti mensupları “özerklik istiyoruz” diye beyanatlar vermekte ve yaşanan olayları körüklemek istemektedir.

Mhp Alanya İlçe Teşkilatı olarak üzerine basarak belirtmek isteriz ki bizim; yurdumuzun çeşitli yerlerinden gelip etnik kökeni ne olursa olsun, vatan, millet, bayrak sevgisi ortak paydasında birleşen, ekmeğinin derdinde olan hiçbir kardeşlerimizle problemimiz ve sorunumuz yoktur. Bizim, eli kanlı terör örgütü PKK ile sorunumuz vardır. Alanya’da yaşayan ve alnının teriyle para kazanan herkese saygı duyuyor ve teşkilat olarak herkesi kucaklıyoruz. Partimizin ismini provakatif olaylarda kullanan kişi ve kurumlarla hiçbir ilgimiz yoktur, olmayacaktır da.

Öncelikle gençlerimizden ve vatandaşlarımızdan sağ duyulu olmalarını istiyor ve bir marka olan güzel şehrimize, Alanya’mıza leke sürmemek adına özellikle provakasyon yapmak isteyenlere karşı sizleri sakin ve aklı selim olmaya davet ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 16:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83