ER’DEN SAHİL BÜFELERİ İLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALAR

MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, sahil büfelerinin yeniden Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesini ve Büyükşehir'in Alanya'da yaptığı çalışmaları eleştirdi. Er, "Valilik mahkemenin aldığı kararı hiçe saydı, cevabı 1 Kasım'da sandıkta vereceğiz" dedi.

ER’DEN SAHİL BÜFELERİ İLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALAR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er Alanya’daki sahil büfelerinin yeniden Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

‘MAHKEME KARARINI HİÇE SAYDILAR’

Bugün yapılan toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Er Alanya’dan alınarak tekrar Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne verilen sahil büfeleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Antalya Valisi Muammer Türker’in aldığı kararın yanlış olduğunu belirten Er, “Maalesef devletin valisi olması gereken kişiler iktidar partisinin başkanı gibi davranmaktadır. Tüm parti ve belediyelere eşit olması gereken vali ve kaymakamlar bu eşitliği sağlayamıyor. Daha önce valinin talimatı ile Büyükşehir Belediyesine devredilen 41 büfeyle ilgili Alanya Belediyesi bir dava açmış ve dava sonucu bize tekrar iade edilmişti. Ancak valilik mahkemenin aldığı kararı hiçe sayarak tekrar büfeleri Büyükşehir’e verdi. Bu konuyu halkın takdirine bırakıyorum” ifadelerini kullandı. 

‘SİNEKLE BİLE BAŞ EDEMEDİLER’

Büyükşehir’in Alanya’daki çalışmalarını eleştiren Er, vatandaşlardan her gün onlarca şikâyet aldıklarını söyledi. Günlerdir Alanya’nın sivrisinek ve karasinek sorunu ile boğuştuğunu belirten Er, “Zamanında gerekli çalışmalar yapılmadığı için gerçekten yaz aylarını zor geçirdik. Sinekle mücadeleyi bile başaramayan bir Büyükşehir’den halkımızın memnun olmadığını düşünüyoruz. Suların kesik olmasıyla ilgili de birçok şikâyet alıyoruz. Trilyonlarca Lira yatırım yapacağız diyen Büyükşehir yetkilileri şu ana kadar Alanya’ya ne kadar yatırım yaptılar merak ediyoruz. Bizim önümüze bir bilanço koysunlar. Alanya’dan elde edilen gelirlerin kaçta kaçı Alanya’ya yatırım olarak geri döndü bunun hesabını vermeleri gerekiyor. Biz Alanya’dan elde edilen gelirin başka alanlarda başka şekillerde kullanıldığını düşünmüyoruz. Halkımız bunun takdirini 1 Kasım’da sandıkta verecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 15:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83