Erdoğan'a uydu davayı geri çekti

Alanya AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın yaptığı gibi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kendisine hakaret eden iki kişi hakkında açtığı davayı geri çekti.

Erdoğan'a uydu davayı geri çekti
Çalık konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 

8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle yapmış olduğumuz konuşma esnasında iki şahış tarafında hem şahşıma hem partime 
sözlü, fiziksel saldırı ve hakarete maruz kalmıştım.
Bugün bu davanın ilk duruşma günü olması nedeniyle yüce mahkemenin önüne çıkmış bulunmaktayım.
Aslında bugün ki  davaya çok önemli hazırlıklar yaparak gelmeyi düşünmüştüm. Fakat ülkemizin önemli bir süreçten geçtiği bu günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi " Şahsıma yapılan hakaretleri bir kereye mahsus olmak şartıyla affediyorum" diyerek şahsına ve Ailesine yapılan hakaretlerden ve açtığı tüm tazminat davalarından vazgeçmiş olması benim içinde bir örnek oldu.
15 Temmuz birlikteliği ve Yeni Kapı Ruhununu kaybetmeden bende AK Parti'ye, şahsıma yapılmış bu sözlü saldırı ve hakareti affediyorum.
Biz bu ülke de ne şort giydiği için tekme atılan kadın, nede sela okunduğu için tekme atan kadınlardan da olmayacağız.
Birlik ve Beraberliğimize kastetmek isteyenlere gereken cevabı verebilecek güçteyiz.
Bunun en bariz örneğini de 15 Temmuz gecesi çarşafını giyip direksiyonun başına geçen Şerife Boz ve bir bacağını kaybeden Derya Ovacıklı'lar ve başı gövdesinden ayrılan kadınımız bu ülkenin gerçek sahipleridir.
Son olarak şunu belirtmek isterim ki bende tıpkı Sayın Cumhurbaşkanımız gibi bir kereye mahsus olmak kaydıyla haklı olduğumuz bu davadan vazgeçiyorum.
Bizde yeni kapı ruhunu ve ülkemizdeki birlik kardeşlik ruhunu pekiştirmek istiyoruz. Düşmanlıklar ve şiddet son bulsun istiyoruz" dedi.
 
Binilindiğigibi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşan Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı’na kimliği belirsiz iki erkek şahıs tepki gösternişti. Kadın kolları başkanını kolundan çeken şahıs, bağırmaya başlamıştı. Çalık bu iki şahıs hakkında dava açmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 12:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83