'FETHULLAHÇI KALKIŞMAYI BOZGUNA UĞRATTIK'

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu dünden beri yaşanan darbe girişimine karşı çarpıcı açıklamalar yaptı. Fetullahçı kalkışmayı, “Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Milleti bastırmıştır” diyen Kurtoğlu “Bu Amerikancı bir kalkışmadır. Komuta kademesi ve TSK, Türk Milletiyle birlikte bu kalkışmayı ezmiştir, bozguna uğratmıştır” dedi.

'FETHULLAHÇI KALKIŞMAYI BOZGUNA UĞRATTIK'

 Kurtoğlu bu kalkışma esnasında buna karşı mücadele ederken şehit olanların ailelerine başsağlığı dileyerek açıklamasına şu şekilde devam etti:

banner111
"Türk milleti ne kadar büyük bir millet olduğunu bir kez daha gösterdi. Türk Milleti, Devletin ve milletin birliğini güçlendirmek. Halk ile Ordu ve Polis arasındaki bağları pekiştirmek. Vatan Savaşı veren Türk Ordusuna, komutanlarına ve polisimize karşı bozguncu propagandayı etkisiz kılmak, ABD’nin Türkiye’de Bölücü Teröre teslim olacak bir hükümet kurma planına karşı en geniş cepheyi oluşturmak için Fetullahçı çeteyi püskürtmüştür. Bu Amerikancı bir kalkışmadır.  Bu kalkışma PKK'yı hendeklerden kurtarmak içindir. Bu kalkışma Fethullah Terör Örgütünü, Cumhuriyetin pençesinden kurtarmak içindir. Bu kalkışmaya girişenler Amerika'nın Türkiye'yi bölme planı içindekilerdir. Bu kalkışmanın kesinlikle Türk Silahlı Kuvvetleriyle bir ilgisi yoktur. Komuta kademesi ve TSK, Türk Milletiyle birlikte bu kalkışmayı ezmiştir, bozguna uğratmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri, Amerika'yla işbirliği yapan unsurları bastırmıştır. Bütün partilerimizi, meslek kuruluşlarını, kitle örgütlerini, bütün Türk Milletini bu Amerikancı kalkışmaya karşı birleşmeye çağırıyoruz."

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 13:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83