'FETÖ'YE KARŞI TOPYEKÜN MÜCADELE ŞART'

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü Cuma Pazarında halkı songünlerde yaşananları halkımıza anlatmak için toplandı. Sloganlarla 15 Temmuz bölücü kalkışmasını protesto eden partililer karlılıkla bölücülüğe karşı durulması gerektiğini vurguladı. Parti sözcüsü Mehmet Demiryürek “Bölücü ve gerici teröre karşı Devletçe ve Milletçe topyekün mücadele edilmeli” dedi.

'FETÖ'YE KARŞI TOPYEKÜN MÜCADELE ŞART'

 Vatan Partisi Alanya İleç Örgütü Basın Sözcüsü Mehmet Demiryürek’in açıklaması şöyle:

banner111
Bir hafta önce 15 ve 16 Temmuz günleri, Cumhuriyet tarihimizin en tehlikeli ve en karanlık günleri olarak tarihe geçti. Tam  45 yıl boyunca TSK ve Polis Teşkilatımız başta olmak üzere yargı, eğitim ve diğer tüm kamu kurumlarına görevde bulunan iktidarların da göz yumması ile sinsice yerleşen, 1980 yılından günümüze faili meçhul cinayetlerin sorumlusu, en son Ergenekon, Balyoz ve Askeri Casusluk gibi uydurma davalarla kahraman askerlerimizi ve vatanseverleri Silivri zindanlarına tıkan, Amerikan Emperyalizminin uluslararası cinayet ve darbe şebekesi olan FETO çetesi, Devletimize ve Cumhuriyetimize karşı darbe girişiminde bulunmuştur. Ancak bu bozguncu girişim TSK, Polisimiz ve kahraman milletimizin canlarını feda eden üstün direnişi ile durdurulmuştur.

Hiç şüphesiz isyan eden grubun TSK ve Polisimizle hiçbir ilgisi yoktur. Bunlar asker ve polis görünümlü çete üyeleridir. Sayın Alanya Halkı, Tüm kamu ve özel kuruluşlardan çete üyelerinin temizlenmeye başlanmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Bugün Türkiye, millet ve devlet olarak ABD emperyalizminin bombalarına göğüs germektedir. PKK hendeklere gömülmüştür. FETO çetesinin çökertilmesi ile terörle mücadele bütünlük ve anlam  kazanmıştır. “

Ülkemizde kuklalarını kaybeden kuklacı ABD şaşkınlık içindedir. Fethullahçı Çete bundan sonra her türlü hain girişime devam edebilir çünkü ABD, AB ve İsrail ittifakı bölgemizdeki projelerinden vazgeçmiş değillerdir. Bu nedenle milletçe uyanık olmaya devam etmeliyiz. Gerçek düşman PKK, PYD, IŞİD ve FETO gibi kuklaları oynatan kuklacı ABD emperyalizmidir.

Ülkemizin bundan sonra bu türlü tehditlerle karşı karşıya kalmasını istemiyorsak Vatan Partisinin Milli Dayanışma Programı uyarınca;

1.. Halk, polis, ordu işbirliğini geliştirmek, ordu ve polise karşı  bozguncu propagandayı etkisiz kılmak ve “ABD’nin ülkemizde bölücü teröre teslim olacak bir hükümet kurma planına karşı en geniş cepheyi oluşturmak.”

2..Tüm komşularımızla iş birliği yapmak,

3..Üretim ekonomisine geçmek                                                                    

4..Bölücü anayasa yapmaktan  ve Atatürk Devrimleri karşıtlığından vazgeçmek,

5..PKK terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP nin kapatılmasını sağlamak,

6..Ülkemizdeki tüm üsleri, başta İncirlik olmak üzere ABD’ye kapatmak,

Türkiye zorunlu olarak Atatürk Devrimi rotasına girecek ve aydınlık ufuklara yol alacaktır. Aksi takdirde gerici unsurların saldırılarından kurtulması mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle darbe girişimine kahramanca direnen asker, polis ve sivilden şehit düşen milletimizin kahraman evlatlarına Allah’tan rahmet, başta yakınları olmak üzere tüm milletimize baş sağlığı diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 17:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83