'FIRAT'IN DOĞUSU YETMEZ'

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme ilişkin sıcak gelişmeleri değerlendirdi.

'FIRAT'IN DOĞUSU YETMEZ'

 Basın toplantısında gazetecilerin soruları yanıtlayan Kurtoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözlerine son 2 günde yaşanan terör olaylarına değinerek başlayan Hasan Faruk Kurtoğlu “Van ve Hakkari'de askerlerimiz ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 24 askerimiz şehit düştü. Amerikan emperyalizminin piyonları tarafından ülkemizde yapılan hain saldırıda şehit olanların başta aileleri olmak üzere Tüm Türk Milletine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz” diyerek başladı. İçte ve dışta TSK’mız Polisimiz ve Güvenlik Güçlerimiz açık açık söyleyelim “ABD’ye karşı mücadele etmektedir. Amerika bölgede kaybedecektir”diyen Kurtoğlu Fırat Kalkanı Operasyonu'na ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Kurtoğlu, “Türkiye Suriye'ye girmedi, Amerika'ya girdi” ifadesini kullandı. Kurtoğlu’nun açıklamaları şöyle:

banner111
KARŞIMIZDA ABD VAR

“Türk tankına Amerikan roketi atıldı. O roketin tetiğini çekecek kabiliyet PYD'lilerde yok. Varsa bile onu da Amerikalılar eğitiyor. Karşımızda Amerika var. Amerika terörist unsurları Türkiye'ye karşı kullanıyor. Bunların başında Amerikalı komutanlar olduğunu biliyoruz. Türkiye Amerika gibi Vietnam'a girmedi. Vietnam bugünkü Suriye. Türkiye Amerika'ya karşı Vietnam'a yardıma gitti.

FIRAT'IN DOĞUSU YETMEZ

Kesinlikle Türkiye'nin hedefi, PYD'yi Fırat'ın doğusuna sürmek olamaz. Türkiye'nin bir tane hedefi var: Güneydoğu sınırlarımızın güvenliğini sağlamak. Türkiye'nin orada hedefi, yalnızca PYD'yi imha etmek olabilir. İmha derken fiziksel olarak değil, teslim olmalarından bahsediyoruz. Amerika'nın oradaki örgütlerine hayat yok. Suriye de bizimle aynı, kendi topraklarında terörist örgüt kabul etmezler.

Türkiye'nin milli hedefi Amerika'nın milli hedefiyle uyuşmuyor. Amerika'nın hedefi emperyalist bir hedef. Biz ne Fırat'ın batısında ne de doğusunda PKK/PYD kabul etmiyoruz. Türkiye kendi vatanını savunmak için Amerika'dan izin almaz. Gerekirse Fırat'ın doğusuna da geçer. Amerika Birleşik Devletleri'ne karşı Türkiye çok güçlü konumda. Türkiye'nin muazzam bir ittifak potansiyeli var. Rusya, Çin, Irak, İran, Suriye, Lübnan... Amerika hangisiyle savaşabilecek!

TÜRK ORDUSU'NA GELENEKSEL HINÇLARI VAR

Kimse Kuleli Askeri Lisesi'ni filen kaldıramayacak. Göreceksiniz, nasıl Rusya, Suriye düşmanlığından vazgeçmek durumunda kaldılar, Kuleli'yi kapatmak ve kararnamelerle ordunun emir-komuta zincirini zaafa uğratmak gibi işleri de yapamayacaklar. Bu kararnamelerin amacı onların Türk Ordusu'na geleneksel hınçlarıdır. Vatan Partisi ve Türk Milleti buna izin vermeyecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 11:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83