GÜNAL VE AKILLI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

MHP Antalya milletvekilleri Mehmet Günal ve Tarkan Akıllı, seçim çalışmaları kapsamında Manavgat’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Günal, 7 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti’nin koalisyon hükümeti kurmaya niyetinin olmadığını öne sürdü.

GÜNAL VE AKILLI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 MHP Antalya milletvekilleri Mehmet Günal ve Tarkan Akıllı seçim çalışmaları kapsamında Manavgat’ta vatandaşlarla bir araya geldi. 7 Haziran seçimini değerlendiren Tarkan Akıllı, MHP olarak hükümetten kaçmadıklarını, bakanlık pazarlığı yapmadıklarını belirtti. Yeni seçim beyannamelerinin olduğunu ve bunu herkese tek tek anlatacaklarını da ifade eden Akıllı, 1 Kasım’da seçim istemediklerini de vurgulayarak şöyle konuştu:

banner111
“Bizler 1 Kasım’da seçim istemiyorduk. Ülkemizin durumunu biliyoruz. Yeni seçim beyannamemiz var. Beyannamemizi sizlere anlatacağız. Sizler sayesinde topluma daha hızlı ulaşmak istiyoruz. 7 Haziran seçimlerinin sonunda koalisyon istenilen bir tablo ortaya çıkmasına rağmen ülkemizde koalisyon kurulmadı. Kurulmadığının sebebinin ne olduğunu herkes biliyor. Devlet Bahçeli’nin 7 Haziran günü ve bugün söyledikleri aynıdır. Koalisyon için bizim istediğimiz 4 maddeyi kabul etmeyen iktidar dört bakanı koruma yolunu seçmiştir. Biz MHP olarak bakanlıklar istemedik, bizlerin istediği 4 madde sadece ve sadece Türkiye’nin geleceği içindi” dedi.

“KOALİSYONA GİRMEYECEKLERİ BELLİYDİ”

7 Haziran genel seçimlerinden sonra milletin koalisyon hükümetinden yana irade ortaya koyduğunu belirten MHP Antalya Milletvekili Adayı Mehmet Günal ise, “MHP olarak koalisyonla ilgili tüm hazırlıklarımız yapılmıştı. 7 Haziran seçimlerinden sonra herhangi bir koalisyona gitmeyecekleri en başından belliydi. Bugün MHP’nin her şeye hayır dediğini iddia edenler, koalisyon hükümetini kendileri yanaşmamıştır. MHP olarak hiçbir zaman ne bakanlık ne de başka bir şeyin pazarlığına girmedik. Fakat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koalisyon kurmamak için tüm yolları denedi. Bizim karşımıza gelen AK Parti heyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatları dışına çıkamadı. İlk günden itibaren erken seçime gidilmesi gerektiğini savunarak, koalisyona giden tüm yolları tıkamışlardır. Halkımız olan bitenin farkındadır. 1 Kasım’da gereken cevabı sandıkta verecektir. MHP tüm görüşmelerinde Türk milletinin menfaatlerini düşünmüş, bu yönde hareket etmiştir. MHP Türk milletinin ta kendisidir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 11:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83