Gündoğmuş'un AKP'li ağır misafiri

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alaaddin Varol AK Partili ilçe Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

Gündoğmuş'un AKP'li ağır misafiri

 Yönetimler Başkan Yardımcısı Alaaddin Varol ile birlikte AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı Mehmet Kocabaş Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki, Serik ve Aksu ilçe belediyelerini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

banner111
MİLLETİMİZ BİZDEN ÇOK ŞEY BEKLİYOR

AK Partili belediyelerin hizmette her zaman marka olduğunu gerçekleştirdiği ziyaretlerde hatırlatan Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Varol “ Rutin çalışmalarımız kapsamında belediyelerimizi ziyaret ediyoruz. Ülke genelinde belediyelerimize gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Antalyalı vatandaşlarımıza her zaman en iyi hizmeti sunan partimizin ilçe belediyeleri bizim göz bebeğimiz. Çok başarılı işler yapan belediye başkanlarımızı hem ziyaret edelim, hem projeleri yerinde görelim, bir kısım faaliyetleri de takip edelim istedik. Genel merkez olarak her yıl en az bir kez belediyeleri yerinde görelim, sıkıntıları varsa alalım istiyoruz. Bize iletmek istedikleri şeyler varsa onları alalım istiyoruz. Ak Parti’nin gücü de büyüklüğü de buradan kaynaklanıyor. Biz ilçemizle, beldemizle, ilimizle, genel merkezimizle bir bütünüz. Bu bütünlük bize çok şey kazandırıyor. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Çünkü bu millet bizden çok şeyler bekliyor. Çünkü AK belediyecilik her zaman markadır. Yaşadığımız şehirlerin ilçelerin her ne olursa olsun marka değerini yaşanıla bilirliğini en üst noktaya çıkarmamız gerekmektedir. Sizlerde bunun için seçildiniz bu nedenle kritik 2019 seçimlerine giderken yerelde daha çok çalışmamız gerekmektedir ”dedi.

ZİYARETLER VERİMLİ GEÇTİ

Gerçekleşen ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ise  “ AK Parti Antalya İl Teşkilatları olarak vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermek sorunların çözümünde aracı olmak bizim asli vazifemizdir. Teşkilatlarımız sorunların çözümü noktasında vatandaşlarımızdan gelen talepleri anında ilgili kurumlarla ve yerel yönetimlerimizle paylaşarak önemli bir işi üstleniyorlar. Hizmet ayağında önemli bir sorumluluğu olan partimizin belediyeleri de teşkilatlarımızdan gelen talepleri çözerek ahenkli bir çalışma ortaya koymaktadır. Büyükşehir Belediyemizden ilçe belediyelerimize kadar AK Belediyecilik ile Antalya tarihinin en büyük yatırımlarını aldı almaya da devam edecektir. Genel Merkezimizin belediyelerimize rutin olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerde belediyelerimizin çalışmalarını daha üst noktaya taşınması için oldukça önemli olarak görüyorum. Bu kapsamda yerel yönetimler başkan yardımcımız Alaaddin Varol ile ilçelerimizde oldukça verimli bir program geçirdik” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 15:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83