Güzelbağ'da gündem yerel seçim

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mimar Mustafa Toklu haftanın ilk günü Güzelbağ'a çıkarma yaptı.

Güzelbağ'da gündem yerel seçim
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı çalışmalarına son hızla devam ediyor. Cumartesi günü Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ile pazar günü de Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ile Alanya'da adım atmadık yer bırakmayan Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mimar Mustafa Toklu, yeni haftaya da Güzelbağ'da girdi.

Yaklaşan seçimler öncesi teşkilat yapılanmasına büyük önem veren Başkan Toklu, bugün Güzelbağ'a giderek yeni Mahalle Başkanı Bayram Baykara'nın düzenlediği kahvaltı organizasyonuna katıldı. Başkan Toklu'ya Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen ve yönetimi ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve yönetimi de eşlik etti. 

Güzelbağ'ın eşsiz manzarasında yapılan kahvaltı sohbet havasına geçerken, Başkan Toklu aynı zaman da mahalle halkının istek ve taleplerini de dinledi. Mahalle sakinleri AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Toklu'ya hizmetler için teşekkür ettiler.

Başkan Toklu ve partililer kahvaltının ardından Güzelbağ'da bir kıraathaneye giderek çay içtiler vatandaşlarla sohbet ettiler.

KERMES AÇILIŞINA KATILDI

Başkan Toklu ve yönetimi Güzelbağ'daki programın ardından Semerkand Vakfı'nın kermesinin açılışına katıldı. Hacı Memişler Cami önündeki kermes alanında kurulan kermes alanını ziyaret eden Başkan Toklu, açılış duasına katıldı ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 15:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83