'Hain saldırı hedefine ulaşamayacak'

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’ndan açıklama geldi.

'Hain saldırı hedefine ulaşamayacak'

 Vatan Partisi İlçe Başkanı Kurtoğlu, İstanbul Ortaköy'deki ünlü eğlence mekanına düzenlenen terör saldırısını değerlendirdi.

banner111
            Vatan Partisi İlçe Binasında değerlendirmelerde bulunan Kurtoğlu, milli seferbelirlik hükümetinin şart olduğunu belirtti. Kurtoğlu, "Bu koşullarda Türkiye milli seferberlikle çıkar." dedi.

            Kurtoğlu, "Türkiye'yi hükümet krizine götürmek istiyorlar" ifadesini kullandı.

            Kurtoğlu’nun açıklaması şöyle;

            Milletimizin acılarını yürekten paylaşıyoruz.

Vatan Partisi Türkiye'nin zorlu bir yıla girdiğini tespit ediyor. Bir Vatan Savaşı içindeyiz. Karşıda Amerika gibi bir kuvvet var. ABD'yle yanlızca sınır ötesinde değil iç cephede de savaşıyoruz. Bu savaştan yumruğu karanlığa sallayarak başarıyla çıkma şansımız yok. Türkiye'nin Rusya'yla, İran'la, Suriye'yle, Çin'le buluşması ABD'yi rahatsız ediyor. Tam saha press filen diyorlar, bırakalım bu futbol laflarını! Türkiye buradan Milli Seferbelik ile çıkar. Devletçe ve milletçe topyekun seferberlikle bu karanlıktan çıkarız. Milletler bu savaşlarda bütün güçleriyle ekonomi, maneviyat, silah vb. savaşıyorlar.

            Bu Milli Seferberlik nasıl yürütülecek? Bunun bir organı olması lazım. Bir Milli Sederberlik Hükümeti şarttır. Bu terör dizisinin amacı Türkiye'de bir can güvenliği krizi yaratmak. Bu Türkiye'yi bir hükümet krizine götürür. AKP Hükümeti bunların üstünden tek başına gelemiyor. Bu işi bütün devleti ve milleti harekete geçiren bir Milli Seferberlik Hükümeti ile yürütmemiz lazım. Parlamentoda bulunan partiler ile Vatan Partisi'nin de katıldığı bir hükümetin Türkiye'yi yönetmesi şarttır. Tabi buna HDP dahil değil. HDP düşman saftadır. AKP, CHP, MHP ve Vatan Partisi birlikte bir Seferberlik Hükümeti kurmalıdır.

Vatan Partisi bu noktada sorumluluktan kaçmıyor. Amerika dize gelecektir. Korkacak bir şey yok. Türkiye bu sorunlardan büyük çözümle çıkacak.

            LAİK-ANTİLAİK SÖYLEMİ ABD'NİN ÜSTÜNÜ ÖRTMEKTİR

Saldırıyı İslamcılarla laiklerin çatışması gibi gösterenler var. Bu, Amerika-Atlantik çevrelerinin propagandası. İslamcılığı tehdit olarak göstermenin tek nedeni ABD'nin üstünü örtmektir. PKK'da, IŞİD'de ABD'ye bağlı. İkisinin de ABD tarafından yönetildiği açık. Şimdi aynı terör örgütleri Türkiye'ye yöneldiler. Çünkü Türkiye PKK'nın üzerine yürüyor. IŞİD'in İslamcılığı sahtekarlık. Olayı laik-antilaik cepheleşmesine oturtmak, Türkiye'de birliği dağıtmaya yöneliktir. Bunu İslamcılıkla laikler arasındaki bir savaş olarak göstermek, ABD propagandasıdır.

            Sayın Cumhurbaşkanı da milli seferberlikten bahsetti ama bu çağrıyla olmaz. Bu ciddi bir örgütlenme gerektirir. Mevcut hükümetin tabanı dar geliyor.

            İKTİDARA VE TÜM SİYASİ PARTİ VE KİTLE ÖRGÜTLERİNE BÖLGEDEN ÇAĞRI

            İktidara çağrıda bulunan Kurtoğlu, "Milli seferberlik sadece çağrı ile olmaz. Başkanlık sistemi önerisi geri çekilmelidir" dedi. Bu yaşanan olaylardan Alanya’mızda ciddi şekilde etkilenecektir diyen Vatan Partisi İlçe Başkanı “bundan tüm siyasi partiler, kitle örgütleri, sektör temsilcileriyle birlikte tek vücut olarak çıkacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2017, 14:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83