Halkbank kredilerine yeni düzenleme

Halkbank kredilerine yeni düzenleme
1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitler ertelenecek.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti 7. Olağan Denizli, Mersin, Uşak il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Konuşmasında esnaf kredileri ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan erteleme müjdesinde bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu müjde hakkında açıklamada bulundu;

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmış olduğu açıklamada "Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir." ifadelerine yer vermiştir.

Bu vesileyle Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredisini Halkbank’tan kullan esnaf ve sanatkarlar belirtilen tarihler içerisinde 6 aylık taksit erteleme gerçekleştirebilecekler.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Olmak üzere, bölge esnafımızın sıkıntılarıyla sürekli ilgilenen Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na ve bölge Milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz." İfadelerine yer verdi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2021, 23:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83