Hangisi ilçe başkanı olacak?

İYİ Parti İl ve ilçe başkanlarını birer birer açıklarken Alanya'da kimin ilçe başkanı olacağı merak konusu oldu.

Hangisi ilçe başkanı olacak?
Meral Akşener önderliğinde yeni kurulan İYİ Parti teşkilat yapılandırmasını kurmaya devam ediyor. İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, teşkilatları kurmakla görevlendirilen bazı il başkanlarını düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu.

İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Ankara Atlı Otel'de düzenlediği basın toplantısı ile Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Giresun ve Mersin İYİ Parti il başkanlarını açıkladı. 

İşte açıklanan il başkanları;

Metin Özarslan: Ankara
Ersin Beyaz: İstanbul
Yıldırım Ulupınar: İzmir
Haluk Ulusoy: Kocaeli
Ünzile Yüksel: Giresun
A.Fevzi Karaca : Mersin

SIRA İLÇE BAŞKANLARINA GELECEK


İl Başkanlarının yavaş yavaş açıklanmasının hemen ardından sıra ilçe başkanlarına gelecek. Alanya'da 4 isimin adı ilçe başkanlığı için ön plana çıkıyor. MHP Alanya Eski İlçe Başkanı Hilmi Er, MHP Alanya Eski İlçe Başkanı ve MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, MHP Alanya Eski İlçe Başkan Adayı Yücel Apaydın ve MHP Antalya Milletvekili Adayı Meryem Aydoğan İYİ Parti İlçe Başkanlığı için kulislerde adı geçen isimler. Bu 4 isiminde yönetimde yer almasına kesin gözüyle bakılırken, başkanın kim olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 14:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83