'HDP DERHAL KAPATILMALI'

Vatan Partisi Alanya ilçe başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu İlçe binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, Mecliste bölücü terör örgütünün sloganlarıyla eylem yapan HDP’nin kapatılması için Yargıtay Başsavcılığının Anayasa Mahkemesinde dava açmasının hukukun gereği olduğunu ve bu eyleme katılanların dokunulmazlıklarının kaldırılmasının artık ertelenemeyeceğini belirtti.

'HDP DERHAL KAPATILMALI'

 HDP’nin kapatılması nedenlerine bir yenisi eklenmiştir. Mecliste yaptıkları bölücü terör gösterisi, tek başına kapatma nedenidir diyen Kurtoğlu “Halkın talebi: Mecliste PKK istemiyoruz. PKK’nın bölücü terör suçuna katılan milletvekillerinin dokunulmazlıkları derhal kaldırılmalıdır. Suriye’nin kuzeyinde federe Kürdistan hazırlıklarına karşı Devletçe ve milletçe topyekun mücadele ve bölge ülkeleri yanında Rusya ile işbirliği günün yakıcı görevidir” dedi.

banner111
Vatan Partisi Alanya İlçe Başkan'ı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun konuyla ilgili açıklamalarının detayları şöyle:

DOKUNULMAZLIKLAR KALKMALI HDP KAPATILMALI

Milletimizle birlikte Vatan Partisi olarak, 7 Haziran 2015 seçimi öncesinden beri PKK’nın Meclise sokulmasına karşı mücadele ediyoruz.
HDP’nin kapatılması talebiyle Anayasa Mahkemesi’nde dava açması için Yargıtay Başsavcılığı’na başvurduk. Dilekçeyi Genel Başkan Yardımcımız, örnek hukukçu Turgut Okyay, Yargıtay Başsavcısına bizzat sundu. Şu anda HDP’nin kapatılması nedenlerine bir yenisi eklenmiştir. Mecliste yaptıkları bölücü terör gösterisi, tek başına kapatma nedenidir.
“Kürdistan’a özerklik” toplantıları örgütleyen, canlı bombacıların tabutlarını sırtında taşıyan, bölücü terör örgütünün suçlarına katılan sözde milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması sürecini başlatması için Ankara Savcılığına başvurularda bulunduk.
Bağrında canlı bomba taşıyan, bölücü terör gösterilerinin arenası haline getirilen Meclis, daha neyi beklemektedir?
CHP, bölücü terörle işbirliğini daha nerelere vardıracaktır?
Millet Mecliste PKK istemiyor.
Suç işleyen HDP milletvekillerinin dokunulmazlıkları derhal kaldırılmalıdır.
HDP hakkında kapatma davası açılması, vatan bütünlüğünün, millet birliğinin ve Cumhuriyetin gereğidir.

MECLİSTEKİ CANLI BOMBA

Türk Milletini arkasına almış devletimizin sürdürdüğü vatan savaşı zafere yaklaştıkça emperyalist ABD, AB ve İsrail güçleri ile desteklenen bölücü terör örgütü taşeron PKK ve PYD güçleri alçakça ve kalleşçe kurdukları hain pusuları yoğunlaştırdılar. Böylece son çırpınışlarını sergiliyorlar.
Ülkemizde bu güçlerin işbirlikçileri panik halinde ne yapacaklarını şaşırmış durumdadır. Yaptıkları ihanetlerin sonuçlarını yaşadıkça ya intihar etme veya teslim olup Türk Devletinin adaletine sığınmaktan başka bir çıkış olmadığını görmektedirler.
7 Haziran seçimlerinde küresel efendilerinin sözünden çıkamayan güçler, PKK terör örgütünü HDP ismi altında TBMM’ye sokmak için birbiriyle yarıştılar. AKP açılım yaparak PKK’nın mecliste gösteri yapmasının kapısını açtı. CHP bu açılımı destekledi ve daha ileri açılımlar yapacağını beyanla HDP ‘yi meclise sokan kampanyayı yürüttü. Böylece PKK’yı meclise sokan CHP, 1 Mayıs’ta PKK posterleri altında gösteri yapmaya başladı. MHP ise eli kolu bağlı olarak olanları izlemekle yetindi. Netice olarak atlantik sistemi ve onun izindeki partiler PKK terör örgütünü canlı bomba olarak TBMM’ye soktu. Böylece Türkiye milli güçleri güney doğumuzda hendeklerde küresel güçlerle karşı karşıya geldi.Ekonomik ve siyasi boyutları ile top yekun yapılan bu saldırı milletimizin karşı koyma reflekslerine harekete geçmesine sebep olmuştur.
Milletimizle birlikte Vatan partisi olarak 7 Haziran 2015 secimi öncesinden beri PKK’ nın meclise sokulmasına karşı mücadele ediyoruz. Bu gün “Kürdistan’a Özerklik” toplantıları örgütleyen, şehirlerimizin göbeğinde masum insanları öldüren canlı bombacıların tabutlarını sırtında taşıyan, bölücü terör örgütünün suçlarına katılan sözde milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması süreci, milletimizin ısrarlı talepleri sonucu nihayet başlatılabilmiştir. TBMM’de dokunulmazlık görüşmeleri sırasında HDP milletvekilleri “Biji Serok Apo “ sloganı atmışlar PKK marşı okuyarak mecliste milletimize meydan okuma denemesine girişmişler, böylece TBMM’de canlı bomba olduklarını tescil ve ilan etmişlerdir.
TBMM de canlı bomba istemiyoruz. Suç işleyen HDP milletvekillerinin dokunulmazlıkları derhal kaldırılmalıdır. Bölücü faaliyetlerin odağı olduğuna hiç kuşku bulunmayan HDP hakkında kapatma davası açılmalıdır. Bu vatan bütünlüğümüz millet birliğinin ve Cumhuriyetin korunması için gereklidir. Bu haklı taleplerimizi milletimizle paylaşıyoruz .

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 10:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83