HİLMİ ER MHP'NİN HEDEFİNİ AÇIKLADI

MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, "Biz Antalya ve Alanya Teşkilatı olarak bir ilki başarmak istiyoruz. Üç vekilden daha fazlasını en az 4 vekil veya 5 vekilimizi Ankara'ya göndermek istiyoruz" dedi.

HİLMİ ER MHP'NİN HEDEFİNİ AÇIKLADI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Hilmi Er, 1 Kasım'da yapılacak olan erken seçim öncesi parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. İstanbul'da düzenlenen, 'Milyonlarca nefes, 'teröre karşı tekses' adıyla düzenlenen teröre lanet mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, '550 tane yerli ve milli milletvekili istiyorum' sözünü değerlendiren Er, "Evet Sayın Cumhurbaşkanı. MHP'nin 550 tane yerli ve milli milletvekili adayı vardır. Bu milletvekillerimiz seçildikleri taktirde ülkeyi yönetmeye hazırdırlar ve talipdirler" diye yanıt verdi.

"CAFER UYAR'I GÖNDERECEĞİZ"

1 Kasım'da yapılacak olan seçim öncesi hazırlıklara da başladıklarını ifade eden Er sözlerini şöyle sürdürdü: "Seçim hazırlıklarımız başladı. Seçim için Konaklı, Mahmutlar ve Avsallar'da seçim ofisini açacağız. Seçim için otobüslerimiz süsleniyor. Ve başarılı olmak için elimizden gelen hertürlü gayreti sarf edeceğiz. Biz MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak İl Teşkilatımızın gürültü seçim yapmama kararına da uyacağız. Diğer partileri de bu karara uymaya davet ediyorum. Şehitlerimizin hatırası adına müziksiz, sakin ve centilmence bir seçim yapmayı da diğer 
partililerimize öneriyoruz. 

Teşkilatlarımız hazır, biz hazırız, vekil adayımız hazır. Daha önce 5'nci sıradan olması münasebetiyle 5'nci sıra adayımıza teredütle bakan seçmenlerimiz de hazır. Memnuniyetle ifade etmek istiyorum ki, vatandaşlarımızdan aldığımız itibar çok güzel. Vatandaşlarımız 1 Kasım'da partimize destek vererek, Cafer Uyar'ı Ankara'ya göndermekte bir tereddüt görmüyoruz. Biz Antalya ve Alanya Teşkilatı olarak bir ilki başarmak istiyoruz. Üç vekilden daha fazlasını en az 4 vekil veya 5 vekilimizi Ankara'ya göndermek istiyoruz. Çalışmak bizden, teveccüh Alanya ve Antalyalı hemşerilerimizden diyoruz. Takdir Cenab­ı Allah'tan diyoruz."

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 17:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83