HÜKÜMLÜLERİN TAHLİYE SEVİNCİ

Alanya'da 500 ve Antalya'da 300'e yakın hükümlünün tahliye işlemi dün akşam saatlerinden itibaren başladı.

HÜKÜMLÜLERİN TAHLİYE SEVİNCİ

 Resmi Gazete'de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereğince Alanya ve Antalya Cezaevi'nden bulunan bazı hükümlüler tahliye olmanın sevincini yaşadı.

banner111
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da Resmi Gazete'de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında iki yılın altında hapis cezası kalan hükümlülerin tahliyesine başlandı. Antalya’nın Kepez İlçesi’nde bulunan E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’da bulunan bazı hükümlüler düzenlemeden yararlanarak tahliye oldu. Yakınları içeride olan aileler ise dışarıda meraklı bir şekilde yakınlarının dışarı çıkmasını bekledi. Akşam saatlerinde işlemleri biten bazı hükümlüler ise ailelerinin haberi olmadan dışarı çıktı.

"İçeride heyecanla bekliyorlar"

11 aydan beri cezaevinde bulunduğunu ifade eden Muhittin Kantar, “İçeride affı bekleyen arkadaşlarım çok heyecanlı bir şekilde bekliyor. Ailem Antalya’dan değil, sürpriz yapmak istedim” dedi. Tahliye olmasına 11 ay olan fakat düzenlemeden faydalanarak tahliye olan Şahin Satılmış ise, “Hem dışarıda olanların hem içeride olanların Allah yardımcısı olsun. Herkesi ailesine kavuştursun. Aileme ve sevdiklerime kavuştuğum için çok mutluyum. En büyük mutluluk arkanda sevenlerin olmasıdır. Hükümet yapılması gerekeni yaptı. Çok mutluyuz” dedi.
Kararname gereğince Antalya'da ilk etapta 300, Alanya'da ise 500 civarında hükümlünün tahliye olacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 10:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83