Hüseyin Yıldız pazar esnafını ziyaret etti

MHP Antayla Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte pazar esnafını ve bölgedeki mahalle esnafını ziyaret etti.

Hüseyin Yıldız pazar esnafını ziyaret etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya 23'üncü Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP İlçe Başkanı Mustafa  Türkdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit ile birlikte pazar esnafını ve bölgedeki mahalle esnafını ziyaret etti. Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden Hüseyin Yıldız esnafa bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.  Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Hüseyin Yıldız sorunları çözmek için elbirliği ile çalışacaklarını ifade edip MHP'ye ve Cumhur İttifakı'na desteklerini istedi.  
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Türkdoğan, "Milletvekili adayımız Hüseyin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerimizle pazar esnafımızı ziyaret ederek partimiz MHP'ye ve Cumhur İttiakı'na desteklerini istedik.Bize yoğun ilgi ve teveccüh gösteren esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Seçim çalışmalarımıza sahada ara vermeden devam edecek, Alanya halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Millet Aklı ile Alanya halkını kucaklayacak Cumhur İttifak'ını zafere taşıyacagız." dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018, 12:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83