İçmen'den Alanya gençliğine davet var

Alanya Ak Gençlik'ten gençler için yeni proje

İçmen'den Alanya gençliğine davet var
Ak Parti İlçe Gençlik Kolları teşkilatı yeni parti binasında kendilerine ayrılan odalarda Alanya’nın gençlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Başkan İçmen tüm Alanya gençliğini yeni parti binasına davet etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Gençlik Kolları, Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını bugün parti binasına gerçekleştirdi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda seçim sonrası süreç değerlendirilerek önümüzdeki günlerde yapılacak olan projeler masaya yatırıldı.

‘TÜM GENÇLERİ BEKLİYORUZ’ 

Toplantıda konuşulan konulardan birisi de yeni parti binasında yapılan gençlik odasıydı. Yeni ilçe Teşkilat binasında tasarlanan ve gençler için yapılan odalarda artık hafta içi her gün partinin gençlik kolları yönetiminden genç siyasetçiler hazır bulunacak, genç misafirleri ağırlayacak
Gençlerin siyasette aktif olarak rol almasını isteyen Başkan İçmen, yeni dönemde yeni binayla birlikte vites arttıracaklarını söyledi. İçmen, “Yeni binamızda bize ayrılan odamızda genç arkadaşlarımızla buluşacağız. Alanya’nın gençlerini burada ağırlayacak onlarla görüş alışverişlerinde bulunacak ve sorunlarını dinleyeceğiz. Hafta içi her gün yönetimden arkadaşlarımız parti binamızda gençleri ağırlayacak. Önümüzdeki pazartesi itibariyle tüm gençlerimizi parti binamıza çay içmeye davet ediyoruz. Gençliğe her zaman önem veren Başkanımız Mustafa Toklu’ya da bizlere böyle bir imkan sağladığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019, 16:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83