İçmen ve ekibine Alanyalılardan tam not

AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve ekibi tarafından yapılan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi organize edilen değerlendirme toplantısına Antalya’dan katılan il başkanları İçmen ve ekibinin çalışmalarından dolayı tam not aldıklarını söyledi.

İçmen ve ekibine Alanyalılardan tam not

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve ekibi yerel seçimler öncesi il ve ilçelerdeki seçim çalışmalarını denetlemek için bir toplantı organize etti. Toplantıya Antalya’dan İl Başkanları ve ekipleri de katıldı. Toplantıda AK Parti Gençlik Kolları tarafından yapılacak seçim çalışmalarının rotası belirlenirken il başkanlarında da üniversitede yapılan etkinlikler hakkında bilgiler verildi.

banner111

AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve ekibinin yakaladıkları enerjiyle göreve geldikleri  ilk günden bu yana hız kesmeden arı gibi çalıştıklarını söyleyen AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Yasir Akça ve AK Parti Alanya Koordinatörü Kemal Öz, düzenlenen etkinlikler ve yapılan projelerin Alanya halkından da tam not aldığını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 12:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83