İLÇE BAŞKANLARI LİSTELER İÇİN NE DEDİ?

1 Kasım seçimleri için açıklanan milletvekili listeleri Alanya'da büyük heyecana neden oldu. Peki Alanya'daki siyasi parti temsilcileri listeler hakkında ne düşünüyor.

İLÇE BAŞKANLARI LİSTELER İÇİN NE DEDİ?
1 Kasım'da yapılacak seçimler öncesi Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) verilen listelerle ilgili konuşan Alanya'daki siyasi partilerin ilçe başkanları listelerden memnun

'AYDIN'DA MECLİS'E GİDER'

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, iddialı konuştu. Berberoğlu "Söz tekrar milletin. Meclise daha fazla milletvekili sokmak için uğraşacağız. Bu kez İbrahim Aydın'ın da meclise girecektir. Alanya ve milletimiz için hayırlısı olur inşallah" şeklinde konuştu.

'ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Şengül Yeşildal da yaptığı değerlendirmede, Antalya milletvekili listesinin değişmeyeceğini baştan söylemişlerine rağmen ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Yeşildal, "Listede Alanyalı aday olsun istiyorduk, bizim ki sadece bir umuttu. Önseçimde listeye giren arkadaşların çok emeği olduğunu, yapılacak bir değişikliğin onlara haksızlık olacağını söylemişlerdi bana. Alanya olarak elimizden geleni yaptık. Ankara'ya adeta mekik dokudum ama olmadı. Beklenti vardı ama bu şekilde takdir görüldü. Bu seçimlere daha da iddialı giriyoruz" dedi

'ETKİLİ GÖRÜŞMLERLE CAFER HOCAYI 4'E ALDIK'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Hilmi Er ise listeyi şu şekilde değerlendirdi: "Öncelikle listeler hayırlı olsun Alanya ve Türkiye için, 1 Kasım hayırlı olsun. Demokratik bir seçim olması gerekiyor. Adaletli bir şekilde bir seçim gerçekleşmeli. 7 Haziran Genel Seçimleri'nde Alanya'nın beklediği bir sıralamaya sahip değildik. Bu sefer etkili görüşmeler neticesinde Alanya'nın daha üst sıralarda değerlendirilmesini istedik. Alanya Adayı Cafer Uyar bu kez 5 yerine 4. sıraya yerleşti. 7 Haziran'dan bu yana ülkemizin yaşadığı sıkıntılı süreçte iktidarın yaptığı hataları vatandaşımız görecek ve MHP adına olumlu bir tasarrufta bulunacak diye umut ediyoruz. O yüzden gerekli cevap sandıkta verilecektir."

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 19:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83