'İnşallah yakında il olacağız'

MHP'nin Büyük Kurultayını değerlendiren Mustafa Türkdoğan, "Alanyamızın il olmasını yakın bir zamanda ümit ve temenni ediyoruz." dedi.

'İnşallah yakında il olacağız'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası basın açıklaması gerçekleştirdi. 

Türkdoğan sözlerine geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen MHP Olağan Büyük Kurultayını değerlendirerek başladı. Türkdoğan, "Geçtiğimiz pazar günü Çanakkale Zaferimizin 103. yıldönümünde 18 Mart 2018 tarihinde MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayını 'Milli Duruş, Şuhedeya Vefa, Millete Beka' sloganı ile gerçekleştirdik. Oy kullanan bin 167 tane delegenin tamamının oyunu alarak, milliyetçi ülkücü hareketin lideri, genel başkanımız, milli bekamızın mimarı Sayın Devlet Bahçeli yeniden genel başkan seçtik. Bu vesileyle bizlerde, Alanya MHP İlçe Teşkilatı olarak, Alanya ilçemizdeki 8 tane büyük kurultay delegemiz, Antalya genelindeki 47 tane büyük kurltay delegemizle bu kurultayda Sayın Genel Başkanımız noktasında oy kullandık ve bir kez daha buradan MHP Genel Başkanlığına yeniden seçilen sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi kutluyoruz. MErkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulunda görev alan dava arkadaşlarımıza, başkanlarımıza, büyüklerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Yapılan kurultay 2019 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan gerek mahalli idareler seçimlerinde gerekse de 'Cumhur İttifakı' ile girilecek olan cumhurbaşkanlığı ve parlemento seçimlerinde partimizin politikalarını belirleyecek bu seçimlere götürecek olan yönetim kadrolarını oluşturacaktı. Bu vesileyle de ülkemizin beka sorunu yaşadığı, ülkemizin terörle mücadele kapsamında bugün Afrin'de sınır ötesi hareket gerçekleştirdiği; birlik, beraberlik ve kenetlenmeye en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde MHP'nin yaptığı bu kurultay bir derece daha anlam kazanmıştır. Bizler yine 18 Mart'ın 103. yıldönümünde biz kurltayımızı yaparken, Cenab-ı Allah'a şükürler olsun Afrin harekatı 63. günde Türk Bayrağı AFrin'e dikilmiştir ve Afirn kent merkezi TSK'nın eline geçmiştir. Bu noktada terörle mücadelede bugüne kadar şehit verdiğimiz bütün şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun diyoruz. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz." dedi.

BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Türkdoğan Büyük Kurultayda Devlet Bahçeli'nin açıkladığı ve 2023'ü gösterdiği '100 il 1000 ilçe' müjdesini yorumladı. Türkdoğan, "Yine büyük kurultayımızda Sayın Genel Başkanımızın Alanya'yı ilgilendiren çok önemli bir mesajı olmuştur. 2023'te yüz ile bin ilçe hedefi ile yürüme noktasında. Bu anlamda da Genel Başkanımızın daha önce de ifade ettiği gibi il olmayı hakeden ilçelerin başında Alanya gelmektedir. Dolayısıyla bu 100 il hedefi içerisinde Alanyamızın il olmasını yakın bir zamanda ümit ve temenni ediyoruz. Sayın Genel Başkanımıza da bu konuları dile getirdiği ve Alanyamızı her platformda savunduğu içn ayrıca teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

Türkdoğan konuşmasında dün girdiğimiz mübarek Recep ayının hayırlı olsını diledi ve yarın kutlanacak olan Nevruz Bayramını kutladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 14:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83