İşte Alanya MHP'nin yeni mahalle başkanları

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan Alanya'daki 6 mahallenin yeni başkanını açıkladı.

İşte Alanya MHP'nin yeni mahalle başkanları
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan yeni mahalle başkanlarını açıkladı.

'MAZLUMLARIN SIĞINACI İLK KAPI"

Referandum sonrası süreçle ilgili kısa bir açıklama ile sözlerine başlayan Türkdoğan, "MHP olarak referandum sonrası çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Özellikle mahalleler noktasındaki çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Yine kırsal mahallerimizdeki toplantılarımızı devam ettireceğiz. Bizler MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in çizgisinde, vatan millet sevgisi ile bu ülke için her zaman sadık olacağımız, yeminimize bağlı kalmak şartıyla, bu ülke için yeminizin gereğini yerine getireceğiz. Çalışmalarımızda, önce ülkem ve milletim; sonra partim ve ben anlayışı ile Türk milletinin menfaat ve çıkarlarını kendi şahsi menfaat ve çıkarlarımızdan her zaman önde tutarak, vatandaşımızla iç içe, her zaman ifade ettiğimiz gibi hakkın yolunda milletin yanında olmaya devam edeceğiz. Mazlumların sığınacağı ilk kapı olmaya MHP Alanya İlçe Teşkilatı devam edecek." dedi.
 
İŞTE YENİ BAŞKANLAR

Türkdoğan daha sonra ise Alanya'nın 6 büyük mahallesi'ndeki yeni mahalle başkanlarını açıkladı:

Türkler: Mustafa Şahin,
İncekum: Ahmet Kandemir, 
Demirtaş: Mustafa Demirel,
Oba: Mevlüt Benli
Avsallar: Mevlüt Arık
Çıplaklı: Ali Sezen 

YAPILANDIRMA DEVAM EDECEK

İlçe Başkanı Türkdoğan mahallelerde yapılandırmaların devam edeceğini söyledi. Türkdoğan, "MHP Alanya'nın 102 mahallesinde Başbuğ Alparslan Türkeş’in izinde, yolunda ve Lideri Devlet Bahçeli’nin emrinde ülkücü kadroları ile çalışmalarına devam edecek. Mahalle başkanlığına atanan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2017, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83