'İŞTE ALANYA PROJELERİMİZ'

Vatan Partisi Antalya Milletvekili Adaylarından Nuran Menteş Alanya'da yapmak istedikleri projeleri açıkladı.

'İŞTE ALANYA PROJELERİMİZ'
Vatan Partisi seçim çalışmaları kapsamında bugün parti binalarında bir toplantı gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Antalya Milletvekili adayları Tahir Sertkaya ve Nuran Menteş’in katıldığı toplantı sonrası bir basın açıklaması gerçekleştiren Milletvekili adayları ve İlçe başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu değerlendirmelerde bulundu.

'ERMENİ SOYKIRIMI AÇIKLAMASI'

İlk sözü alan İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu şunları söyledi.

"Vatan Partisi birikimiyle tecrübesiyle milletimizin hizmetindedir. Vatan Partisi ülkemizin içinde bulunduğu öncelikli açmazlardan ülkemizi kurtarmıştır. Bunlar Silivri de görülen ve Türk ordusunu doğrudan hedef alan Kumpas davalarına son verilmiş Türk ordusu esaretten kurtarmıştır. ABD’nin ve AB‘nin ülkemizde dayattığı 'Ermeni Soykırımı Yalanını' Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) yüksek dairede davayı kazanmış ve ülkemize atılan haksız ithamlardan milletimizi kurtarmıştır. Suriye, İran, Irak, Mısır başta olmak üzere bölge ülkeleri ve devlet başkanlarıyla görüşmeler gerçekleştirilmiş, bir çok konuda ilerleme sağlanmıştır. Üç yüz milyonluk etki alanı bulunan bir dostluk çevresine ülkemiz kavuşturulmuştur. Vatan Partisi kadrolarıyla, birikimiyle ülkeyi yönetmeye hazırdır" dedi.

'FİGEN ÖZEN'İ KAYBETTİK'

Daha sonra sözü Milletvekili adaylarından Tahir Sertkaya aldı. Sertkaya sözlerine şöyle başladı:

"Gazeteci-Yazar Atatürkçü ablamız Figen Özen yaşamını yitirdi. 1944 doğumlu olan Figen Özen yaşamının sonunadek, Kemalist çizgisiyle, güçlü kalemiyle doğru bildiklerini savundu. Yayınlanmış eserleri: Büyük Abi Emretti, CIA’nın çeteleri. Figen Özen son nefesine kadar ülkesi, ulusu için üretti. Özen, Edebiyat Yayıncılık’tan çıkacak olan son eserini yeni bitirmişti. Figen Özen, artık eserleriyle yaşayacak. diyerek dostlarımızın başı sağolsun dedi ve sözü diğer milletvekili adayı Nuran Menteş’e bıraktı.

İŞTE O PROJELER

Vatan Partisi Antalya Milletvekili adayı Nuran Menteş partisinin bölge siyasetiyle ilgili yapacakları konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Menteş şunları söyledi:

"Alanyamız ve bölgemizin kronikleşmiş sorunları bellidir. Bunlar ve çözümleri hakkında partimizin değrlendirmesi şu maddeler şeklinde özetleyebilirz. Esnafımız ile haksız rekabete giren AVM’ler şehir dışına taşınacak. Köylerimizde üretilen, tarımsal ürünler ve el işleri için üreticiden tüketiciye satış merkezleri oluşturulacak. 12 ay Turizm sezonu için esnafımızın önünü açacak festivaller ve kongrelerin yanı sıra, kültür, Sanat ve spor faaliyetleri yoğunlaştırılacak. Şehrimiz kültür ve sanat merkezi olacak. Taşeronluk sistemine son verilecek; tüm hizmetler kamu kadroları ile yapılacak. Yoksulumuza iş olanakları yaratılıp onuruyla geçinmesi sağlanacak. Alanya temiz şehir olacak. 3 ayda bir anfi tiyatroda da halka açık halk meclisi toplanacak. Halkın, yerine getirilebilir ve kaynağı olan talepleri tespit edilip iş programına eklenecek. Toplu taşımacılığa önem verilecek uygun yerlere çok katlı otoparklar yapılarak park sorunu çözülecek. Çöp işleme tesisi kurulacak. Elde edilen enerjiden, çiçek seraları ısıtılacak. Belediye çiçeğini kendi üretecek. Mahallelere dönüştürülen köylerimizin ucuz su ve elektrik kullanımı için vereceği mücadelede halkımıza destek olunacak. Hayvan barınakları güzelleştirilecek, hayvan hakları gözetilecek. Doğa katliamına son verilecek, HES’lere ve taş ocaklarına karşı halkımızın yanında mücadele edilerek tabiat korunacak. Gıda kontrol laboratuarları ile halkın sağlıklı gıda tüketmesi sağlanacak. Sokağa düşen bakıma muhtaç insanlarımız için bakım evleri ve belediye huzur evi açılacak sokaklarda yatan kimse kalmayacak. Mahallelerimiz parklarda, cep spor alanlarıyla ve kadın emeğini değerlendirme kurs merkezleriyle zenginleştirecek.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 16:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83