İYİ'ler Akşener'e hazırlanıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Anamur Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 82 projenin toplu açılış törenine katılmak üzere yarın saat 08.40’ta Gazipaşa Havalimanı’na inecek.

İYİ'ler Akşener'e hazırlanıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Anamur Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 82 projenin toplu açılış törenine katılmak için yarın Gazipaşa Havalimanı’na inecek. Genel Başkan Akşener, Gazipaşa Havalimanı’nda Alanya İlçe teşkilatı, Gazipaşa İlçe teşkilatı ve partililer karşılayacak.
Genel Başkan Akşener, daha sonra kara yoluyla konvoy eşliğinde Anamur’a geçecek.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Anamur Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 82 projenin toplu açılış törenine katılmak üzere yarın saat 08.40’ta Gazipaşa Havalimanı’na inecek. Burada Gazipaşa İlçe Teşkilatı tarafından karşılanacak olan Akşener, konvoy eşliğinde Anamur’a geçecek. Anamur’da ilk olarak il ve ilçe başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelecek olan Akşener, Anamur Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, brifing alacak. Ardından İYİ Parti İlçe Teşkilatını da ziyaret edecek olan Akşener; Anamur, Bozyazı, Aydıncık mahalle muhtarları, STK’lar ve yerel basın ile yemekli istişare toplantısında buluşacak.
Aynı gün hizmete sunulan 82 projenin toplu açılışına katılacak olan Akşener, KUBAT konserinin ardından Gazipaşa Havalimanı’na gelecek. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, havalimanından Gazipaşa İlçe Teşkilatı tarafından uğurlanacak. İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Tarık Tepe, tüm ilçe halkını ve partilileri, Genel Başkan Akşener’i karşılamak ve uğurlama törenine davet etti.
 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 11:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83