İyi Parti Alanya adayını ne zaman açıklayacak?

İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, en geç iki hafta içersinde yerel seçimlerde çıkaracakları adayı açıklayacaklarını söyledi

İyi Parti Alanya adayını ne zaman açıklayacak?

İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, bugün Ankara'da grup toplantısına katılacak. Apaydın, yerel seçimlerle ilgili hazırladığı dosyayı partisinin genel başkan yardımcısına sunacak. Apaydın, "Bu dosyada isimden ziyade yakın dönemdeki seçim sonuçları ve seçimlerin alınamamasının sebepleri var. Kimlerle nasıl yola çıkarsak başarılı olacağımıza dair bir rapor sunacağız" diye konuştu.  

"PAPAZIN BİRİ BİZDE BİRİ AMERİKA'DA"

Rahip Brunson'un serbest kalmasına ilişkin bir açıklama yapan Apaydın, "Ülke gündeminde bir papaz konusu var. Papazın biri bizde biri Amerika'daydı. Şimdi biz de sadece sinek ikilisi kaldı. Keşke bizi idare edenler istikrarlı olsa, söylenenlerin arkasında dursa, Türkiye'nin itibarı korunsa. Biz de milli duygularla ülkemizi yönetenlere saygı duysak. Fakat her ne hikmetse her seferinde dik durulacağını düşündüğümüz her konuda geri adım atılıyor ve bizim vicdanlarımız yaralanıyor. Bu konuda üzgünüz yapacak bir şey yok. Ülkemizle ilgili gelişmeleri bekleyip birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.



 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 12:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83