İyi Parti Alanya'da Sönmez'i açıklıyor mu?

İyi Parti'nin hafta sonu MHP'nin Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Sönmez'i Alanya Belediye Başkan adayı olarak açıklayacağı iddia ediliyor.

İyi Parti Alanya'da Sönmez'i açıklıyor mu?
Milliyetçi Hareket Partisi'nden Alanya Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Konaklı'nın eski Belediye Başkanı Abdullah Sönmez'in rotasını İyi Parti’ye kaydırdığı iddialarını yaklaşık 10 ay öncesinde Alanya Adres olarak 'Sönmez rotası İyi Parti mi?" başlığı ile okuyucularımıza aktarmıştık.
Bu süreçte AK Parti'nin Alanya'daki organizasyonlarında sık sık boy göstermeye başlayan ve ardından Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu ile ile çektirdiği resmi sosyal medya hesabından paylaşan Sönmez'in ismi AK Parti'nin Alanya Belediye Başkan adaylığı için de konuşulmaya başlamıştı. Ayrıca AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin Cumhurbaşkanlığı ittifakını yerel seçimlerde de yapacağı, Alanya'da da mevcut Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin ittifak adayı olacağına ilişkin iddialardan rahatsız olan Sönmez'in bu gelişmelerden rahatsız olup siyasi rotasını İyi Parti'ye kırdığı iddia edilmişti .
Bu süreçte MHP'den Alanya Belediyesi Meclis Üyesi olmasına rağmen istifa etmeden farklı partilerin etkinliklerine katılması MHP'lilerin de tepkisine neden olmuştu.

Yaklaşık 10 aylık sürecin sonunda Sönmez'in hafta sonu İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı olarak açıklanacağı iddia ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2018, 12:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83