İYİ Parti seçim öncesi bir araya geldi

İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “Halkın yüreğine dokunmaya, onlara kurtuluşu anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

İYİ Parti seçim öncesi bir araya geldi
Haftalık Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “İYİ Partililer otoriter bir yapının içinde kendini var eden, OHAL’e rağmen tüm haksızlıklarla mücadele eden, bu vatanı baskılardan, riyadan, öfkeden, kutuplaştırmadan ve sindirmeden kurtarmak isteyen cesur insanların partisidir. Malumunuz 24 Haziran Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi’ne çok az bir zaman kaldı. Önümüzde 12 günlük bir süreç var. Bu süreci nitelikli bir şekilde değerlendirmemiz gerekmekte” diye konuştu.

“AKŞENER’İ HALKLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Apaydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “22 Mayıs’ta Antalya’da gerçekleşen mitingimizin hemen ardından ilk başta halka doğru haberi sunmak için gece gündüz çalışan, siz değerli basın mensuplarının yayın organlarını ziyaret ederek başladık. İYİ Parti olarak ulusal basında yer almadığımız bir seçim süreci geçiriyoruz. Bu haksızlıkla da mücadele eden İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi ve İYİ Parti sosyal medyayı etkin kullanarak kendini duyurmaya devam etmektedir. Bir günde 3 şehir gezip, miting yapan Akşener’in programları televizyon kanallarında gösterilmiyor. Biz de buna inat halkın yüreğine birebir dokunuyoruz. Mesela Dün Elbistan’da gerçekleşen mitingini esnaf ziyaretimizde vatandaşlarımızla birlikte izledik. Bizi engelleyen ulusal basına rağmen biz Akşener’i halkla buluşturmaya devam edeceğiz. Halkın yüreğine dokunmaya, onlara kurtuluşu anlatmaya devam edeceğiz. Ulusal basındaki bu engellemelere rağmen bizlerin yerelde temsilini sağlayan siz değerli basın mensuplarına bir kez daha yönetimimizin huzurunda teşekkür etmek isterim.”

“BU KONUDA MÜTEVAZİ OLMAYACAĞIM”

Çalışmalarına bir metal yorgunluğu olmadığını altını çizen ve ziyaretlerine özenle devam edildiğini ifade eden Apaydın, ”Seçim çalışmalarımıza gösterdiğimiz özenle adımızdan söz ettirdiğimizin de farkındayız. Bu konuda gerçekten mütevazı olamayacağım. Açıkçası aynı gün içerisinde 4 belde programını bitirecek enerjiye sahibiz. Bunu halkta görüyor ve bizi her gördüğünde takdirini dile getiriyor. Sadece Alanya içinde değil, Alanya’ya yakın ilçelerde de ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Geçen hafta Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Halkın orada da tepkisi çok olumluydu. Bizleri görünce yüzleri gülüyor ve büyük bir ilgiyle yaklaşıyorlar” dedi.

“HER YERDE OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORLAR”

Milletvekili adayları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Apaydın, “Halkı temsil etme yetkisi büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluğu yerine en iyi şekilde getirebilmek adına Alanya çerçevemizi daha geniş tutuyoruz. Adaylarımız Antalya adayı ama Alanya’nın insanı. Bu insanlar göstermelik bir beldeye takılmadan her an her yerde olmak isteyerek çalışıyorlar. Vekil adaylarımıza bu hafta bir batı bölgesi bir doğu bölgesi olmak üzere bir gün içerisinde gidecekleri 4 belde programı hazırladık. Bizim isteğimiz Alanya’nın sadece bir yerinde değil, bir ucundan diğer ucuna kadar İYİ Parti’nin adının anılması ve vekil adaylarımızın konuşulması. Zaten halkımızın ilgisi çok güzel. Her an bu ilgiyi canlı tutmakta bizim görevimiz” diye konuştu.

Yönetim kurulu üyelerinin seçime yönelik eğitimlere katıldığını ve bu eğitimleri tamamladığını belirten Apaydın, “Kulaktan dolma değil, birebir, o işin ehlinden bilgilendirmeleri alarak kendimizi seçim sürecine hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 12:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83