KANDEMİR'İN 'G.....V' YORUMUNA YEŞİLDAL NE DEDİ?

CHP Alanya Eski İlçe Başkanı Bülent Kandemir'in AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik hakkında yaptığı açıklamaya, CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal'da tepki gösterdi. Yeşildal, "Bir bayan olarak böyle bir açıklamayı bende kınıyorum" dedi.

KANDEMİR'İN 'G.....V' YORUMUNA YEŞİLDAL NE DEDİ?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski İlçe Başkanı Bülent Kandemir, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'le ilgili bir haberin altına yorum yaptı. Kandemir yorumunda, "Her rolü oynuyor maşallah, Allah yolunu g......e düşürmesin" yazdı. Bu yoruma tepkiler devam ederken Kandemir'in kendi partisi olan CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal'dan da tepki geldi.

CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal böyle bir açıklamayı çok talihsiz bulduğunu söyledi ve Bülent Kandemir'i kınadı. Yeşildal, "Bülent Kandemir bu partinin herhangi bir yetki organında yer almıyor. Bu yüzden yaptığı açıklama partimizi bağlamaz. Ben şahsi olarak ise bu konuyu üzülerek takip ediyorum. Kendisinin böyle bir açıklama yapmış olması beni çok şaşırttı. Beklenmeyecek bir açıklamaydı. Kendisi gayet kibar ve bayanlara karşı saygılı bir partilimizdi. Açıklamayı gerçekten talihsiz buluyorum. Bende bir kadın siyasetçi olarak sürekli çalışıyorum, halkın arasına karışıyor ve her sektörden insanla muhattap oluyoruz. Bir kadın hiç bir kadın hakkında bu tarz söylemleri kabul edemem. Nitekim kendiside hatasının farkına varmış ve özür dilemiştir" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 20:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83