Karadağ: Alanya'nın sorunlarını çözmeye çalışıyoruz

Karadağ: Alanya'nın sorunlarını çözmeye çalışıyoruz
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya’da, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile ilgili birçok çalışmayı yapmaya devam ettiklerini belirterek: “Muhtarlarımızla görüşerek, onların sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. İşsizliğe çare olmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı’nda haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonunda açıklama yapan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Bir gün erteleme ile 16 Mayıs Yönetim Kurulu Olağan Toplantı’mızı gerçekleştiriyoruz. Bir gün erteleme dedik, çünkü biliyorsunuz, Alanya’mıza şehidimiz geldi. Zekeriya Zencirli’ye Allah rahmet eylesin diyoruz. Kendisi hain bir saldırı sonucu vefat etti. Alanya’mızı ve Türkiye’mizi yasa boğdu. Bizlerde burada gerektiği şekilde şehidimizi yolcu ettik. Biliyorsunuz, sürecin son günlerine doğru özellikle şehit cenazeleri çoğalmaya başladı. Sadece şehit cenazeleri de değil, Ankara’da gazeteciler saldırıya uğradı, dün yine Antalya’da elim bir şekilde saygıdeğer bir gazeteci faili meçhul bir şekilde katledilmek istendi. Türkiye’de özellikle şehit cenazelerinin artması dolayısıyla ve birtakım şiddet olaylarının çoğalmasını kınıyoruz. Ama tüm bunların bir anlamı var; Türkiye, daha önce birçok sefer de belirttiğimiz gibi, Büyük Orta Doğu Projesi’nin ayağı yapılmakta. Bu zamana kadar şehit cenazeleri gelmezken, son günlerde şehit cenazelerinin çoğalması bir tezgahın parçası. Bu tezgahın en büyük organizatörlerinden bir tanesi de Amerikan emperyalizmi. Amerikan emperyalizmi, Büyük Orta Doğu Projesi’ni gerçekleştirmek için Türkiye’yi bu bataklığın içerisine sürüklemek istiyor. Ama bizler bu oyuna gelmeyeceğiz. Türk halkı bu oyuna gelmeyecek. Bu oyuna gelmeyeceğimizin en büyük göstergelerinden bir tanesi de mazbatası gasp edilen Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Ekrem İmamoğlu’nun duruşuyla gördük ki Türkiye’de gerçekten karanlığın sonu geldi, ışık gözüktü. Bunu da hiçbir gücün engelleyebileceğine inanmıyoruz. Bizler Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için burada İstanbullu seçmenlerimize her türlü yardımı yapıp, İstanbul’da yeniden baharın sonunda yaz olduğunu ispat edeceğiz. Türkiye’yi yine bir sevinç içerisine gark edeceğiz. Seçimler konusunda bu kadar üstelemelerinin sebeplerinden bir tanesi de Türkiye’de süren ciddi işsizlik ve hayat pahalılığı meselesi. Belki şu an gündemin son maddesi olarak görünüyor ama halkımız işsiz, aç ve inanın ki yoksulluk içerisinde. Bütün bunlar yaratılan sahte gündemlerle örtbas edilmeye çalışılıyor. Dediğim gibi; karanlığın sonu geldi, ışık gözüktü. Türkiye’de siyasi iktidarın değişikliği çok yakın, biz bunun müjdesini görüyoruz” dedi. 

‘GEREKLİ TALEPLERİ BÜYÜKŞEHİRE İLETİYORUZ’

Konuşmasına devam eden Karadağ şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Örgütü olarak, Büyükşehir Belediyesi’nin gündeminde olan birçok çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Muhtarlarımızla görüşerek, onların sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. İşsizliğe çare olmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor. Alanyaspor’un devam eden inşaatını ziyaret ederek, kendilerine kolay gelsin dedik. Saadet Partisi’ne iade-i ziyarette bulunduk, bu ziyaretten Saadet Partisi de bizler de çok memnun kaldık. Avsallar’da bir mahalle örgütlenmemizi tamamlamış durumdayız. Bunu takiben tüm belde, mahalle ve köy temsilciliklerimizdeki yapılanmamızı kısa süre içinde bitireceğiz. Muhtarlarımızın çok yoğun ilgileri var, her gün sorunlarını bize iletiyorlar. Bizler de Büyükşehir Belediye’mizin imkanları ile onlara çözüm yolları sunmaya çalışıyoruz. Her şey çok güzel olacak. Baharın sonu yaz olacak.  19 Mayıs’ın 100’üncü yılını birlikte, coşkuyla kutlayacağız. 19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulumunun temelleridir, ilk adımlarıdır. Bizler de tüm halkımızla birlikte hem resmi törenlere katılacağız, hem fener alayıyla birlikte bunu taçlandıracağız.” 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, 09:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83