Karadağ'dan Ak Parti'ye: Buzdolabı var ama insalar aç!

Karadağ'dan Ak Parti'ye: Buzdolabı var ama insalar aç!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halkın alım gücünün artışını beyaz eşya satışlarındaki artışla örneklendirmesini eleştiren CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Buzdolabı var ama bunu açtığınız zaman içi boş. İnsanların karnı aç” dedi.

CHP Haftalık İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Kestel’deki mahalle teşkilatında düzenlenen toplantıya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başkanlık etti. Toplantıda konuşan Karadağ, yayla ziyaretleri yapmaya özen gösterdiklerini söyledi. Cuma günü Gökbel Yaylası’nı ziyaret edeceklerini belirten Karadağ, kendilerine Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’in de eşlik edeceğini aktardı. Karadağ, Pazar günü de Çayarası Yaylası’nı ziyaret edeceklerini kaydetti.

YETKİLİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Korova virüs konusunda basına ve halka yeterince bilgi verilmediğini ifade eden Karadağ, “Alanya’da son günlere doğru Korona virüs tavan yapmış vaziyette. Bizim en sağlam haber alacağımız yer basın. Ne yazık ki Korona virüs konusundaki gerçek rakamları biz basına soruyoruz, basın bizlere soruyor. Doğrusu bunu basından almak. Ben Alanya’daki yetkililere basına bu konuda çok daha şeffaf ve bilgi verilirse tüm halkımız rahat şekilde bilgilenmiş olacak” diye konuştu.

“İNSANLAR GRAMLA ALIŞVERİŞ YAPMAYA BAŞLADI”

Hayat pahalılığının arttığını vurgulayan Karadağ, “Önceki gün benzine zam geldi. Hayat pahalılığı pandemiden sonra çekilmez hale geldi. İnsanlar çalışıp rızkını tamamlayamıyor ama bunun üstüne gelen zamlar halkın belini büküyor. İnsanlar Cuma Pazarı’nda eskiden aldıklarını yarısını almaya başladı. Hatta insanlar artık gramla alışveriş yapmaya başladı” ifadelerini kullandı.

“BUZDOLABI VAR AMA İÇİ BOŞ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonominin durumunu buzdolabı satışlarındaki artışla örneklendirmesiyle ilgili soru üzerine Karadağ, “Buzdolabı ile insanların refah seviyesini ölçmek bu halka hakaret. Dünya uzay çağına gidiyor. Buzdolabı var ama bunu açtığınız zaman içi boş. İnsanların karnı aç. Mutfak boş. Mutfak zil çalıyor. Bu buzdolabı olayı gündemi değiştirmek, gerçek gündemden uzaklaşmaktan başka bir şey değil” dedi. Toplantı sonunda partiye yeni üye olanlara rozetleri takıldı.  

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 15:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83