Karadağ'dan CHP kongresiyle ilgili önemli açıklamalar

Karadağ'dan CHP kongresiyle ilgili önemli açıklamalar
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, ilçe kongresinin 29 Aralık Pazar günü saat 10.00'da gerçekleştirileceğini duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 37. Olağan Genel Kurulu çerçevesinde Antalya İl Başkanlığı tarafından açıklanan takvime göre kararı ile CHP Alanya İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi 29 Aralık 2019 Pazar saat 10.00'da Alanya Kültür Merkezi A Salon'da gerçekleşecek. Genel kurula tüm delegeleri ve partilileri beklediklerini söyleyen Karadağ, "3 bin 200 kayıtlı üye arkadaşlarımızla beraber 390 delege arkadaşımızı geçtiğimiz haftalarda seçtik. Bundan sonraki süreç ilçe kongresi olarak devam edecek. İlçe kongresinde biliyorsunuz ilçe başkanı ile yönetim kurulu seçilecek. Aynı zamanda üst delege dediğimiz Antalya'daki il delegelerin, seçeceğiz. 1 başkan 16 yönetim kurulu ve yedek üyelerle birlikte seçimlerimizi Alanya bazında tamamlamış olacağız. İl ile yaptığımız istişare toplantılarının sonucunda Antalya ilinin bizlere takdir ettiği tarih 29 Aralık Pazar günü, saat 10.00’da Alanya Kültür Merkezi (AKM) A salonunda biz kongremizi yapacağız. Yine bundan önceki bütün konuşmalarımızda da söyledik, Alanya'da gerçekten çok demokratik bir şekilde delege arkadaşlarımızı tespit ettik. Sağ olsun ilçe başkanlığına aday olan arkadaşlarımızla birlikte hiçbir sıkıntı çıkmadan, hiç kimseyi ötelemeden, demokratik bir şekilde delegelerimizi seçtik. İlçe yönetimi seçimlerinde de yine partimize yakışır bir şekilde bütün demokratik yöntemleri kullanarak seçimimizi tamamlayacağız. Bir üst seçim için de Antalya İl seçimlerine hazır olmuş olacağız. Tüm delege arkadaşlarımızı 29 Aralık'ta sandığa bekliyoruz. Katılım ne kadar çok olursa bizim için o kadar iyi olacaktır" dedi.

"YÖNETİMDE DEĞİŞİKLİK OLACAK"

Karadağ yeni yönetim listesi hakkında ise mevcut yönetimden devam etmek istemeyenlerin yerine öncelikli olarak kadın ve genç kişilerin yazılması konusunda kendilerine bir kriter belirlediklerini söyledi. Karadağ, "Bizim şu anki 16 kişilik yönetim kurulu arkadaşlarımızın 5 veya 6 arkadaşımız bir takım kendi iş ya da sağlık durumlarından dolayı şu an yönetimde olmayabilirler. Bunların yerine biz birçok arkadaşımızın müracaatı var yönetici olmak için onlar içerisinde çekirdek kadro arkadaşlarımızla birlikte sürekli toplantı halindeyiz. Onların içerisinde partimize en çok yararlı olabilecek ve aynı zamanda kriter olarak şuna karar verdik. Birincisi kadın olması ikincisi genç arkadaşlarımızın olması. Bu arkadaşların da özellikle hem mesleki dağılımlarına hem de doğu, batı, merkez üçlemindeki noktalarda olmalarına dikkat edeceğiz. Bu doğrultuda bir yönetim oluşturup çalışmalarımıza başlayacağız" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2019, 07:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83