Karadağ'dan Toklu'ya yanıt var

Karadağ'dan Toklu'ya yanıt var
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun kendisiyle ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi. Karadağ, "Sayın Toklu CHP'de seçimler yaklaştı 2-3 aday var açıklaması yaptı. Keşke AK Parti’nin de 2-3 tane adayı olsaydı onlar da demokrasiyi parti içlerinde yaşatabilselerdi bu kendilerine çok büyük bir artı kazandırırdı. Partimiz yükselişte olduğu için adayda çıkacaktır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı bugün Susa Beach’de gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde vefat eden CHP’li isim Taner Karlı’nın anısı için Demirtaş’ta bulunan Susa Beach’de yapılan toplantıya CHP’lilerin büyük katılım göstermesi dikkat çekti.
İlçe başkanı Coşkun Karadağ toplantı sonrası bir açıklama yaparak geçtiğimiz günlerde kendisini eleştiren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya yanıt verdi. Başkan Karadağ açıklamasında, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Mustafa Toklu bizleri hedef alan bir takım açıklamalar yaptı. Sayın Toklu’nun iyi niyetinden hiçbir şüphem yok, mutlaka Alanya için ve Alanya’nın menfaatleri için çalışmaları vardır ancak bunların içerisinde bize çok haksız saldırılar da söz konusu. “ dedi.

“CİHAZ VE PERSONEL EKSİK”

CHP’li Karadağ ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde eksiklerle ilgili söylediği sözlerin arkasında durduğunu belirterek, “Geçen hafta devlet hastanesinde hem tıbbi cihazlar hem de doktor ve personellerin çok yetersiz oluşunu dile getirmiştik. Bu hala devam ediyor. Hatta halkımızın çocuğundan şöyle bir tepki alıyoruz: “Devlet hastanesinde henüz bir kantin dahi yok.” İnsanlar yakınları orada tedavi görürken, rahat bir şekilde çay, kahve içecek bir yer bulamıyorlar. Devlet Hastanesinde tedavi olan arkadaşlarım oradaki tıbbi cihazların ve uzman doktorların eksik olduğunu dile getiriyorlar. Hastalarımız bu sebeplerden özel hastanelere gönderilmek istenmektedir. Bu halkımıza çok büyük bir maddi külfet yüklemektedir.” diye konuştu.

“BÜTÜN SORUNLAR YUMAK HALİNDE BİRİKMİŞ”

Alanya Kuşyuvası Yolu’nda çalışmaların bile henüz tamamlanmadığını hatırlatan Karadağ, “Son haftalarda yaptığımız yayla şenliklerine toz toprak içerisinde ve Alanyamıza yakışmayan yollardan gittik geldik. Eğer ki bir devlet yatırımı söz konusuysa yaylalarımıza ve kırsalımıza daha iyi hizmetler götürmek zorundayız. 5 yıl görev yapan Büyükşehir Belediyesi  döneminde 102 muhtarımızın ortak sorunu yol ve içme suyu. Şu an bütün bu sorunlar yumak halinde birikmiş ve Büyükşehir Belediyesi ile Muhittin Böcek’in önünde durmaktadır. Tabi ki bunlar yapılacak, bunlar yapılamaz diye veya borç batağındayız diye yapılmayacak değil. 12 yıllık bir hükümet döneminde çevre köylerimiz resmen dışlanmış yatırım eksikliği var ve yatırım fakiri olmuşlar. Bunu elbette ki dile getireceğiz ve bunu devletten ilgili bankalıklardan istemeye hakkımız var. Bu isteklerimizi her zaman dile getirecek ve sürekli söylemeye devam edeceğiz. Büyükşehir’in elinde olan konularda 5 yılın sonunda sosyal demokrat belediyecilik nasıl yapılırmış göreceksiniz.”

“CUMA PAZARINI ÇIK Bİ GEZ”

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun, kendisine sokağa çık ve halkın nabzını tut tavsiyesi olduğunu hatırlatan Karadağ, “Şunu iddia ediyorum CHP olarak hem Alanya’da hem de tüm Türkiye’de biz sokaklara hep çıktık. Kendilerine şöyle küçük bir nacizhane tavsiyem olacak; lütfen cuma günü Cuma Pazarı’nda halkımızla bir görüşsün, halkımızın sorunlarını bir dinleyiversin. İnsanlar 1 Lira 2 Lira daha tasarruf edebilmek için tezgah tazgah geziyorlar. Gerçekten fakirlik diz boyu. Her esnafa sorduğumuzda bir önceki günü aradıklarını söylüyorlar. Çarşı içindeki esnaflarımız turizmin en üst seviyede olduğu dönemde bile para kazanamadıklarını söylüyorlar. Bir çok iş yeri para kazanamadığı için dükkanlarını da kapatıyorlar.” diye konuştu.

“PARTİMİZ YÜKSELİŞTE OLDUĞU İÇİN ADAY DA ÇIKACAKTIR”

AK Parti İlçe Başkanı Toklu’nun CHP’deki seçimlerin yaklaştığını ve CHP’de 2-3 aday olabilir gibi sözleri olduğunu belirten Karadağ, “Keşke AK Parti’nin de 2-3 tane adayı olsaydı onlar da demokrasiyi parti içlerinde yaşatabilselerdi bu kendilerine çok büyük bir artı kazandırırdı. Bizim adaylarımız, kardeşlerimizdir. Ben olurum başkası olur biz kardeşlerimize sahip çıkarız. Seçilirlerse onların yanında oluruz, biz seçilirsek onlar bizim yanımızda olur. Bu zamana kadar yaptığımız uygulama gibi. CHP’de adayların çok oluş sebebi partimizin Türkiye’de çok iyi bir ivme kazanmasından kaynaklanmaktadır.” diyerek sözlerini noktaladı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2019, 17:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83