Karadağ: Esnaf hükümetten destek bekliyor

Karadağ: Esnaf hükümetten destek bekliyor
Alanya esnafının çok zor durumda olduğunu tekrar hatırlatan CHP’li Karadağ, kira desteği konusunda hükümetin üzerine büyük görev düştüğünü söyledi.

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, esnaf ve meslek komitelerini ilgilendiren birçok konuda çalışmalara biraz daha hız vereceklerini belirtti. Yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Karadağ, esnafın hükümetten destek beklediğini hatırlattı. Karadağ, “Geçen hafta Demirtaş ziyaretimiz oldu. Demirtaş'ta esnafımız tüm Alanya’da olduğu gibi çok zor durumda. Esnaf hükümetten destek bekliyor. Bu desteklerin başında da kira desteği geliyor. Özellikle bu konuda hükümetin üzerine düşen çok büyük görevler var. Bu sorunların çözümünü biz kendilerine mutlaka ileteceğiz. Çözüm mekanizmasında da halkımızın her zaman yanında olduğumuzu, sorunlarını ve dertlerini çözebildiğimiz oranda çözmeye mecburuz diye düşünüyorum” dedi.

Birtakım kurumların siyaseti yönlendirmeye çalıştığını vurgulayan Karadağ, “Alanya’da bir dağ çileği vardır. Daha çok kırsalda yetişen bir çilektir. Çok sevilen yöresel bir meyvedir. Ayıya sormuşlar nedir gönlünden geçen diye. O da bu sene çilek çok olacak demiş. Nereden, nasıl bildin derler. Gönlümden öyle geçti der. Maalesef Türkiye'de birtakım kurumlar siyaseti gönlünden geçtiği gibi yönlendirmeye çalışıyor ama asıl gerçek siyasetin ta kendisidir. Hayat pahalılığıdır, pandemidir. Yoksa bizimle uğraşmak değil. Biz Türkiye'nin sorunlarıyla uğraşıyoruz ama bazı gruplar ise CHP ile ilgileniyor. Çünkü tünelin sonunda Işık gözüktü. CHP iktidarın alternatif tek partisi. İnşallah en kısa zamanda halkın önünde sandık geldiği zaman iktidar olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dolayısıyla sonuç itibariyle bu tür tartışmalar her zaman partimize artı kazandıracak birtakım sonuçlarla nihayetlenir. Muhittin Böcek Alanya’mız için de Antalya’mız için de son zamanlarda çok ciddi çalışmalar yapıyor. Biz bu çalışmaları hem partimiz aracılığıyla hem de büyükşehirin bürokratları aracılığıyla iletmekteyiz. Herhangi bir sıkıntımız yok” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021, 08:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83