Karadağ: Kırsalda zayıf olduğumuz ortaya çıktı!

CHP'de danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 31 Mart seçimleriyle ilgili konuşan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, "Halkımız bize bir karne verdi. Bu karne de biz özellikle kırsal kesimde çok daha zayıf olduğumuz ortaya çıktı. Şehir merkezimizde CHP logosu altında birinci parti olduk. Ama köylerde bu başarıyı gösteremedik" dedi.

Karadağ: Kırsalda zayıf olduğumuz ortaya çıktı!

 Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütü, üyeleri ve partiye gönül verenlerle Danışma Kurulu Toplantısı’nda bir araya geldi. Toplantı Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) çatısı altında gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul da katılım sağladı. Ülke gündemi, yerel dinamikler ve ilerleyen süreçte yürütülecek parti faaliyetlerinin masaya yatırıldığı kurula saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. 

banner111
TOPLANTIYA KUMBUL DA KATILDI 

Toplantının açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ gerçekleştirdi. Karadağ, gündemi değerlendirdi. Yanı sıra CHP İlçe örgütünün Alanya’da yürütmüş olduğu çalışmalara ilişkin kapsamlı bilgiler aktardı. Karadağ ayrıca 31 Mart seçimleriyle ilgili olarakta , "Seçim sonuçlarıyla ilgili partili arkadaşlarımız ile bir değerlendirme yaptık. Bu değerlendirmenin sonucunda evet halkımız bize bir karne verdi. Bu karne de biz özellikle kırsal kesimde çok daha zayıf olduğumuz ortaya çıktı. Şehir merkezimizde CHP logosu altında birinci parti olduk. ama köylerde bu başarıyı gösteremedik. Tabiki bu başarıyı gösteremememizin gerekçeleri altına sığınacak değiliz. Bizim için çok sevindirici bir olay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek oldu" dedi. Karadağ’ın ardından kürsüde yerini alan CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ise yapmış olduğu konuşmada danışma kurulu toplantısının önemine dikkat çekti. 

‘HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK’

Öte yandan CHP Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem de kürsüde yerini alarak katılımcılara seslendi. Erdem yapmış olduğu konuşmada İstanbul seçimlerine işaret ederek ‘Her şey çok güzel olacak’ dedi. Erdem “Genc¸lik Kolları, esasında Tu¨rk siyasal sisteminin o¨nemli parc¸alarından bir tanesidir. O¨yle ki; gu¨nu¨mu¨zde siyasi partilerin beslendigˆi degˆerli bir kaynak niteligˆi tas¸ımaktadır. Tu¨rkiye’nin ilk siyasi partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin, ilklerinden birisi olan Genc¸lik Kolları, 1951 yılında Halkevleri’nin ve Halkodaları’nın kapatılmasından sonra genc¸ligˆin o¨rgu¨tlenme gereksiniminden dogˆmus¸tur. 1951 yılında, CHP bu¨nyesinde bas¸layan genc¸lik o¨rgu¨tlenmesi, 1954 yılı bas¸larında CHP Genc¸lik Kolları Genel Merkez Yo¨netimi’nin olus¸turulmasıyla o¨nemli bir noktaya gelmis¸tir. O gu¨nden bu yana, Tu¨rkiye’de bas¸bakanlık yapmıs¸, CHP’de Genel Bas¸kanlık yapmıs¸ kis¸ilerin yanısıra gerek devlet kadrolarında, gerekse CHP ic¸erisinde o¨nemli isimlerin yetis¸mesini sagˆlayan bir ‘ocak’ olmus¸tur. 12 Eylu¨l o¨ncesinde CHP’nin o¨z gu¨cu¨ olan CHP Genc¸lik Kolları, zaman zaman parti politikalarına da yo¨n verir konumda olmus¸tur. Ortanın Solu felsefesinin gelişmesinde, CHP’de lider degˆis¸ikligˆinin gerçekleşmesinde ve Demokratik Sol felsefenin bilimsel temele oturtulmasında CHP Genc¸lik Kolları’nın büyük payı vardır. Bizler Cumhuriyet halk Partisi’nin temel taşlarından birisiyiz her zaman her yerde verilen her görevde Mustafa Kemal’in bir askeri olarak onun ilke ve inkılapları doğrultusunda yılmadan ve hiçbir zaman hiç kimseyi ötekileştirmeden partimize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Emperyalistleri, işbirlikçileri ve 6.filoyu hiçbir zaman unutmayacağız. Bizim Denizlere sözümüz var. Deniz’in Yusuf’un Hüseyin’in bir şafak vakti 6 Mayıs 1972 yalnızca üç yiğit devrimcinin ölüm tarihi değil, emperyalizme ve faşizme karşı ülkeyi 6.Filo’lara dar edenleri susturma ve gençliğin her yerde yükselen sesini kısma çabasıdır. Yılmayacağız, direneceğiz ve Cumhuriyetin çiçeklerini soldurmaya çalışan işbirlikçilere hiç bir zaman izin vermeyeceğiz. 24 Haziran seçimleri bu ülkede bir dönüm noktası oldu. İnsanların üzerindeki ölü toprağını üzerinden attığı gündür. O ruh ve gençlerin dinamizmi bu ülkede 31 Mart yerel seçimlerinin istediğimiz gibi geçmesi sağlamıştır. Biz gençlik kolları olarak bu işe başlarken 2019 ‘a daha dinamik sloganıyla çıktık yola. 2019 yerel seçimlerinde bizlere ve partisine desteğini hiç esirgemeyen Ana kademe İlçe başkanımız Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyelerine Kadın kolları başkanımız İlknur Akpınar ve yönetim kuruluna Meclis Üyelerimize Gençlik kolları yönetim kurulu üyelerimize ve en önemlisi siz değerli partililerimize herkesin huzurunda teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım. Unutmayın, her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019, 07:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83