Karadağ: Partimize ilgi arttı

Karadağ: Partimize ilgi arttı
CHP İlçe yönetim kurulu haftalık toplantısını yaptı. İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni almasının ardından Alanya teşkilatına da ilginin arttığını ifade etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, toplantı sonrasında yaptığı basın açıklamasına Sivas katliamının yıldönümünü anarak başladı. Ardından ise Ergenekon davasının sonuçlanmasını yorumladı. Aynı zamanda Karadağ, 23 Haziran’da yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun da koltuğuna oturduğuna ve icraatlarına başladığına değindi. Karadağ, " İstanbul seçimlerinde belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu seçildiği halde mazbatası geri alındı ve bir hukuk katliamı yaşandı. Ancak biz hak hukuk ve adalet diyerek yeniden İstanbul’dan katılındı. Ve yeniden İstanbul Belediye Başkanımız Sayın İmamoğlu koltuğuna oturdu ve birinci günden itibaren biliyorsunuz icraatlarına başladı.7.500 tane makam aracını şu an parka çekti ve gerçekten halkımızın emekleriyle alınan bu lüks arabaların hesapları sorulmaya başladı. 6.000 araç ise halen kayıp. Biz tabi hak, hukuk, adalet dedik. Yani genel başkanımız bu konuda çok ciddi çalışarak bu hak hukuk arama mücadelesinde bundan önce ki yaptığı yürüyüşlerde bunu dile getirdi. Türkiye’de en çok ihtiyaç olan şey hak, hukuk, adalet. Bunu yaparken İstanbul’da toplantımızın aşağı yukarı önemli gündem maddelerinden bir tanesi örgütlenme çok önemliydi. Yani örgütlü halkı hiçbir gücün yıkamayacağı hiçbir gücün örgütlü halkın karşısında duramayacağını biz İstanbul’da Ankara’da Antalya da İzmir’de birçok şehirde bunu tescil ettirdik" dedi.

CHP KIRSAL HAMLESİ YAPACAK

Seçimlerin ardından CHP Alanya’nın da karnesinin çıktığını vurgulayan Karadağ, özellikle kırsalda daha çok çalışmaları gerektiğini gördüklerini belirtti. Karadağ, "Özellikle Alanya içinde bize bir karne verdi. Türkiye içinde bir karne verdi. Biz Alanya için aldığımız karnede okumamız şu şekilde; biz evet şehirlerde, denize yakın yerlerde birinci partiyiz. Alanya’da birinci partiyiz. Cumhuriyet Halk Partisi köprüsü altında birinci partiyiz ancak kırsalda çok daha gerilerdeyiz. Yani bize verilen karnede bizim okumamız şu şekilde diyor ki “Ey CHP’liler siz kırsalda biraz daha çalışmanızı güçlendirin biraz daha iyi çalışın daha iyi örgütlenin ve iktidar size gözüküyor. Tünelin ucu gözüktü yalnız kırsalda örgütlenmenizi tam iyi bir şekilde yapıyor diyor. Yönetim kurulu toplantımızın ana amaçlarından bir tanesi de bu.102 mahallede bu amaçlarla birlikte toplantılar yaptık 102 mahallede temsilci arkadaşlarımızı komite arkadaşlarımız tespit etti. Biraz sonra ne yaparız nasıl bir örgütlenme yaparız bununda çalışmalarını yapacağız" diye konuştu. 

SEÇİMLERDEN SONRA 250 ÜYE

Bugüne kadar Milliyetçi Hareket Partili olarak bilinen Tahsin Biner’in Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olmasını da açıklayan Karadağ, “Gerçekten biz bunu bu zaman kadar basına duyurmadık. Ama seçimlerden sonra ve seçimlerden önce partimize Alanya da çok ilgi var. Partimize son olarak Tahsin Biner’i üye yaptık. Üye sayımız her geçen artmaya devam ediyor. Evet insanlar artık çarenin sosyal demokrasi olduğuna, sosyal demokrat belediyecilik olduğuna ve sosyal demokrasinin bu ülke için hak, hukuk, adaleti sağlayacağını zaten insanlarımız görüyordu ama biraz daha gönüllü olarak biraz daha elini taşın altına koyduklarını ifade ettiler. Yaklaşık seçimlerden sonra 200-250 civarı arkadaşımızı üye yaptık. Biliyorsunuz bunlar daha sonra Ankara’dan onaylanarak geri geliyor. Kartlarını kendilerine takdim edeceğiz. O zaman daha geniş üye katılımıyla beraber kartlarını takdim edeceğiz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2019, 06:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83