Karagöz ve partililerden Deniz Baykal ziyareti

Yaşadığı rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan Deniz Baykal'ın Alanya'da ziyaretçileri vardı.

Karagöz ve partililerden Deniz Baykal ziyareti
Yaşadığı rahatsızlık sonucu zor günler geçiren Deniz Baykal'ın tedavisi Ankara İbn-i Sina Hastanesi'nde sürüyor. Bu zorlu süreçte aykal'ın ziyaretçileri ise bitmiyor. 

CHP Antalya Milletvekili ve CHP'nin eski genel başkanı olan Deniz Baykal'a bugün Alanya'dan ziyaretçiler vardı. CHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Adayı Mehmet Can Karagöz ve beraberindeki partililer Ankara'ya giderek Baykal'ı ziyaret ettiler.

Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve oğlu Ataç Baykal'ı ziyaret eden CHPliler Alanya'da Baykal'a selam götürdüler ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Baykal'la ilgili son gelişmeleri öğrenen partililer olumlu habeler nedeniyle oldukça sevinçli bir şekilde ziyareti sonlandırdılar.

Karagöz, Deniz Baykal'ın anı defterine bir not yazdı. Karagöz notunda şu ifadeleri kullandı:

"Bizler, zannedildiği gibi gerici hükümet programı ile yetiştirilen değil, Ecevit'i okuyup sizler ile yaşamış bir nesiliz. Cumhuriyetin Kurucu değerlerini Kurucu Genel Başkanlarımızın azmini taşıyarak sürdürmek en büyük dileğimiz, arzumuzdur. 2019 yolunda sizlerin bizlere vereceği güce olan ihtiyacımızı tekrarlıyor, en kısa sürede aramızda bulunmanızı diliyor, saygılar sunuyorum."

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 16:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83