'Kararlıyız, zaferle çıkacağız'

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Emniyet Müdürlüğü ek binası önünde geçtiğimiz gün sabah saatlerinde bomba yüklü minibüsle yapılan saldırıda 2'si polis, 9'u sivil toplam 11 kişi şehit olmuş, 100’den fazla kişi de yaralanmıştı. Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü bu yaşananlar üzerine sürecide anlatan bir açıklama geldi.

'Kararlıyız, zaferle çıkacağız'

 Vatan Savaşı’ndan zaferle çıkacağız diyerek sözlerine başlayan İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “ABD emperyalizminin taşeronu bölücü terör örgütü PKK tarafından Dıyarbakır’da düzenlenen hain terör saldırısını lanetliyoruz. Türk Milleti ABD emperyalizmi ve onun taşeronlarına karşı başlattığı Vatan Savaşı’ndan zaferle çıkacaktır” dedi.

banner111
Her bombalı saldırı, yapanları ve arkasındaki güçleri turnusol kâğıdı gibi açığa çıkarıyor diyen Kurtoğlu “Gerçek katillerin yüzleri artık saklanamıyor. Bölücü terörle mücadelenin sonuca ulaşması için terör suçlarının yargılanması ve infazında kararlılık şarttır” dedi. HDP derhal kapatılmalıdır. HDP PKK dır. Bunu herkesin bilmesi ona göre davranması gerekir diyen Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun açıklamasının ayrıntıları şöyle:
PKK’nın siyasi kanadı olan HDP yöneticileri bölücü faaliyetlerinden dolayı ifadelerine başvurmak isteyen yargımızın çağrılarına uymayıp meydan okumaya girişince kolluk güçleri vasıtası ile getirilmeleri sağlanmıştır. Buna PKK ve HDP tarafından tepki vermesi çağrısı yapılmış, Diyarbakır halkı hiç tepki vermemiştir. PKK tarafından istenilen tepkiyi vermeyen Diyarbakır halkı bu nedenle bomba yüklü aracın patlatılması suretiyle cezalandırılmaya çalışılmıştır. Bütün bu kanlı eylemlerin destekçiliğini çekinmeden yapan HDP vakit kaybedilmeden kapatılmalıdır. ABD, AB, AP sözcüleri Bay Kirby, Jeen Psaki, Martin Schulz istedikleri kadar hoplayabilir. Bizce bir sakıncası yoktur. Açıkça söylüyoruz HDP; PKK dır ve kapatılmalıdır.
Daha önceki Ankara ve İstanbul’daki bombalı saldırıların ilk işaretlerini CIA uzmanı Henri Barkley’in kehanetlerinin hemen sonrasında gerçekleştiriliyordu. Şimdi kehanetçi eski CIA, Pentagon görevlisi Michael Rubin bu görevi yapıyor. Dört gün evvel Türkiye’nin kan gölüne çevrileceği haberini verdi ve üç gün sonra Diyarbakır Bağlar ilçesinde bir ton patlayıcı ile katliam yapıldı. Bütün bu dost yüzlü hayâsızların saldırıları bizi vatan savaşımızdan vazgeçirmek ve Türk Milletini esir almak içindir.
Milletimize karşı yapılan her saldırı sonrası kirli yüzleri açığa çıkan bu güçler, işbirlikçileri ile 1950’lerden beri ülkemizi Atatürk rotasından çıkarıp Atlantik rotasına sokmak isteyenlerdir. Bu yolda yürüyen bütün iktidarlar ellerini verdikleri bu emperyalist güçlere kollarını kaptırmaktan kurtulamamışlardır. Ülkemizin gelişmesi ve büyümesi için yapılan her çalışmayı köstekletmişler bu yolda ısrar edenleri sindirmek için her yola başvurmuşlardır.
24 Temmuz 2015’te bu dayatmalara karşı verilen ilk önemli tepkidir. Devletimizin yıkılma eşiğine geldiği bir zamanda hiçbir dış gücün vesayeti olmadan kendi öz milli gücümüzle Vatan Savaşı’na girişilmiş, PKK taşeron örgütünün kurmaya kalktığı şehir devletçikleri hendeklere gömülmüştür. Mücadele başarılı bir şekilde kırsal alanda devam etmektedir. Bu durum karşısında planları alt üst olan ABD, AB ve İsrail B planlarını devreye sokmuş, terör örgütü FETÖ’nun yıllarca silahlı kuvvetler ve devlet bürokrasisi içinde mevzilendirdiği güçleri sahaya sürmüştür. 15 Temmuz 2016 günü silahlı kalkışmaya girişen bu güçler TSK ve milletimizin desteğiyle ezilmiştir. Geri kalan artıklarının temizliği de devam etmektedir. Aynı güçlerin dışarıdan Suriye’nin kuzeyinde koridor açma yolu ile ülkemizi bölme de kullanacakları devletçikler inşa etme girişimi, Fırat Kalkanı operasyonu ile cevap verilmiştir. Mücadelemiz halen sürüyor. Bu gelişmeler ABD, AB ve İsrail’in canını çok acıtmıştır. Yeni hamleler yapması kaçınılmazdır. Öncesinde iktidar olmak ve iktidarda kalmak için BOP projelerine el veren AKP iktidarı son anda milletin uyarıları ve baskıları sonucu şimdilik kolu kaptırmaktan kurtulmuş, Türk Milleti’nin istekleri doğrultusunda dost düşman tanımlamasında doğru adımlar atmaya başlamıştır. Bu adımlar devletimizin bekası için önemli adımlardır. Komşularımız Rusya Irak, İran ve Suriye ile ilişkilerimizin gelişmesi yalpalamadan devam etmeli ve milletçe desteklenmelidir. AKP .yapılan bu terör saldırıları  karşısında iç cephenin birliğini sağlayacak adımlar atmalı, iç cepheyi zayıflatacak adımlardan  kaçınmalıdır. Bu durum hayati önem arz etmektedir .Vatan Partisi olarak Vatan Savunması’nda her kararlı duruşun milletimizle birlikte yanında olacağımıza dosta düşmana ilan ediyoruz. İç cephenin bozulmasına millet birliğine karşı olan her harekete kimden ve nereden gelirse gelsin Vatan Partisi olarak şiddetle karşı çıkacağımızı milletimizin bilgisine sunuyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2016, 15:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83